Din somnul cel adânc, USR-istul Goțiu a votat ÎMPOTRIVA eliminării subvențiilor pentru partidele politice! Acum poți dormi liniștit, Goțiule!

0
24.822 vizualizari
 

Băi, câtă nesimțire! Cei de la USR vorbesc de ”cheltuieli aiurea”, în perioada de pandemie, dar când vine votul ca să se elimine subvențiile astronomice pentru partidele politice, ei votează… ÎMPOTRIVĂ! Păi, băi ipocriților, nu vă e rușine?!

Măi Goțiule, cum e măi cu cheltuielile aiurea?! Dormi în Parlament și vrei și bani pentru USR, ca să-i ”mânăriți” în teritoriu, cu Emil Turdean și Andrei Suciu (pe profesorașul Rigman nu-l menționez, că el e doar brelocul lui Emil Turdean)?!

Chiar nu mai aveți pic de rușine??? Păi să nu vă ia oamenii la fugă, pe unde vă prind?!

23.8 milioane de lei ați primit, doar în ultima lună, nesimțiților!

Info cu ultima ”tranșă lunară” livrată din banii românilor:
”În conturile celor șapte partide reprezentate în Parlament – PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, Pro România şi Partidul Forţa Naţională (UDMR nu are statut legal de partid politic) – subvenţii în sumă totală de 23.8 milioane de lei.
Potrivit AEP, cei mai mulți bani a primit PSD – 11.9 milioane de lei lei, urmat de PNL – 6.6 milioane de lei, USR – 1.7 milioane de lei și ALDE cu 1.4 milioane de lei.
De asemenea, PMP-ului i-a fost virată în cont suma de 794.647 de lei, pentru Pro România – 1.1 milioane de lei şi Partidului Forţa Naţională – 176.588 de lei.” (G4Media.ro)

Comenteaza