Din când în când… şi o mulţumire!

0
2.878 vizualizari
 

Respect un precept oriental, care spune că „fă bine şi dă-i drumul pe apă” (în sensul de a nu aştepta vreo mulţumire)… Însă, pe bune, nu mă pot abţine să nu mă bucur atunci când cineva îşi aduce aminte de ceea ce am făcut pentru el. Cazul lui Andrei Boar din Câmpia Turzii este o situaţie de acest gen. Este un tânăr deosebit.

L-am cunoscut întâmplător, într-o perioadă în care, poate, era mai cunoscut altora decât celor din zonă. De aceea mi-am spus că ar fi o greşeală să nu fie promovat şi pe „plaiurile natale” (deşi se spune că „nimeni nu e profet în ţara lui”). Nu regret că am făcut-o… Este un tânăr care are anumite talente. Este unul din tinerii remarcaţi ai Galei Premiilor de Excelenţă organizate de defunctul Ziarul Obiectiv (concept la care am ţinut foarte mult să fie aplicat la nivel local, cât mai profesionist posibil). Poate, adevăratul câştigător, din punctul meu de vedere.

Ei bine, acest tânăr şi-a adus aminte de mine, la „retrospectiva” făcută pe blogul său pentru anul care a fost. „Dacă tot scriu despre asta ţin să-i mulţumesc lui Gelu Florea pentru articolele din Ziarul Obiectiv despre mine. A fost singurul care a amintit despre proiectul teatrului Bulandra în presa locală”, spunea Andrei (Zuzu).

Şi n-am scris asta pentru că aş considera că am vreun merit. Meritul este al lui 100%!

Comenteaza