De Ziua Presei, impotenții și băbălăii de la T9 (Andrei Suciu șef) au vrut să-mi dea de lucru… Bă, rezolvați-vă problemele singuri, băbălăilor!

0
5.062 vizualizari
 

De Ziua Presei, cei de la T9 au vrut să-mi dea de lucru: să le rezolv eu nu-știu-ce problemă cu o cerere depusă de ei pe Legea 544/2001 (legea accesului liber la informații), la Primăria Turda, de vreo 4 luni…
Păi, măi impotenților, dacă nu sunteți în stare să faceți ceva ca lumea, solicitați ajutorul presei?! Iar săptămâna trecută m-ați făcut cu ou și cu oțet?! Nu vă e rușine, mizerabililor???

Dacă sunteți impotenți și habar n-aveți cum să procedați, măcar nu vă mai faceți de rușine, solicitând ajutorul presei pe care tot voi ați scuipat-o!

Rezolvați-vă problemele singuri, impotenților! Că văd că nu sunteți în stare de nimic…

Andrei, sper că nu mă chemi să fac și alte lucruri în locul tău… Fii bărbat! 🤣

Și ca să vedeți cât de josnici sunt impotenții de la T9 (președinte Andrei Suciu), vă pun mai jos ceea ce au solicitat ei, pe un ton mieros, către oficialii Turzii, printre care și primarul Cristian Matei (pe care azi îl acuză că nu le dă informații), cu vreo săptămână în urmă:

”Redactorul Gelu Florea (Turdanews) continuă seria afirmațiilor mincinoase cu privire la calitatea materialelor folosite la Spitalul Municipal Turda. Articolele Turdanews conform cărora materialele sanitare ar fi neconforme induc o stare de neîncredere a populației în activitatea Spitalului Municipal Turda. (…)

Domnule director Stănilă, domnule prefect Abrudean, domnule primar Matei, vă rugăm să faceți demersurile necesare pentru a opri dezinformarea făcută de TurdaNews! În timpul stării de urgență, ziarul TurdaNews distribuie informații care induc o stare de neîncredere în rândul populației.

Solicităm public redacției TurdaNews să șteargă articolul în care se afirmă că măștile de protecție sunt neconforme.”

Deci, ați înțeles cu ce fătălăi avem de-a face?!

Sau vă mai pun o poziție, luată tot de ei (cei care acum îmi solicită sprijinul), în 24 aprilie:

”Domnule director Stănilă, domnule prefect Abrudean, domnule primar Matei, vă rugăm să faceți demersurile necesare pentru a opri dezinformarea făcută de TurdaNews! În timpul stării de urgență, ziarul TurdaNews distribuie informații care induc o stare de neîncredere în rândul populației.

Solicităm public redacției TurdaNews să șteargă articolul în care se afirmă că măștile de protecție sunt neconforme.”

Făceau referire la o investigație jurnalistică care a scos la suprafață niște nereguli IMENSE făcute de T9 și de Andrei Suciu! Cu probe!!!

Dacă vă interesează, puteți citi mai jos:

GRAV: Andrei Suciu (T9) a prezentat un certificat de calitate FAKE pentru materiale sanitare chinezești! Le-a ”umflat” prețul, ca să-și păcălească donatorii!

Fătălăii ăștia vor să conducă Turda?! Doamne ferește! Ăștia cred că ne-ar duce în prăpastie în 2 luni! Nu-s în stare să-și rezolve problemele cu mine. Nu-s în stare să citească și să înțeleagă Legea 544/2001, ca să-și poată rezolva problema cu primarul. Nu-s în stare de nimic! Impotenți, cu ”certificat de calitate european” pe care-l pot cumpăra și eu de la vreun chinez, pe net, special pentru asociația lor de ”trei parale”🤣

Dacă vreți să dați de lucru jurnaliștilor, de Ziua Lor, probabil ar trebui să vă adresați doar lui Horea Hudrea, care vă pupă bombeurile de la bocanci până le dă luciu (și nu din convingere, stați liniștiți, ci pentru că e muritor de foame și nu are alte oportunități). Sau să vă mai plătiți niște ”interviuri” prin presă, cu banii furați de la donatori, în care Andrei Suciu să mintă cu nerușinare că ”spune tot” despre ce știe despre jaful de la Zoo Turda doar dacă vede documentul cu semnătura sa (document pe care i l-am arătat, în public, cu dovezi și înregistrare video!), încă de acum 2 ani și ceva!!!

Măi, impotenților, chiar nu mai aveți rușine?! Păi, chiar nu vă dați seama că dați dovadă că sunteți fătălăi, smiorcăndu-vă ba la primar, ba la prefect, ba la directorul spitalului, ba la jurnaliști?! Fiți, bă, mai bărbați!

Comenteaza