De râsul curcilor: „mascaţii” au greşit adresa şi au dat buzna în casa altui om!

1
1.317 vizualizari
banner caribic 012019

Ce ţară faină îi România! Nu trece o zi fără să nu vezi/auzi ceva haios. Că nu degeaba ni se duce vestea că ştim să facem haz de necaz… Adică, tradus şi actualizat: ne râdem deşi criza îi face pe mulţi să plângă. Cea mai nouă chestie hazlie a apărut în Adevărul. Cică, nişte „mascaţi”, cu mandat de percheziţie, au greşit adresa şi… au dat „asaltul” în casa altcuiva! Vezi video!

Vă puteţi închipui că, tam-nesam, vă puteţi trezi cu uşa spartă, cu casa devastată şi cu mascaţii care te pun la podea, din… greşeală?!

Problema e alta: nimeni nu plăteşte pentru acesta gafe! Iar omul stă cu geamurile sparte la casă, întrebându-se: „Şi eu cui să mă adresez?!”.

Eh, şi dacă doriţi să revedeţi unele scene la fel de haioase, aduceţi-vă aminte de intervenţia „mascaţilor” dinaintea jocului Poli Timişoara – Dinamo Zagreb, de anul trecut, când bravii noştri luptători ba se împiedicau în timpul „asaltului”, ba şi-au pierdut pistolul din dotare!

1 COMENTARIU

  1. Este efectul saraciei, exodul creierelor provoaca incidente stupide in toate sectoarele inclusiv cele publice.E bine ca nu au ajuns sa constituie o regula de actiune, desi putem fi ingrijorati(mai ales dupa repetarea incidentelor de la poligonul militar din Brasov)!

Comenteaza