Caracterul jegos al celor de la T9, demonstrat chiar de ei! Admirați-le mârlănia!

2
5.438 vizualizari
 

Sunt momente în care jegurile umane ies la suprafață, în toată splendoarea lor. Un astfel de caz a fost ieri, când cei de la Asociația T9 (latura ong-istă a USR Turda) i-au îndemnat pe turdeni să-și verse banii în contul lor, pentru ca apoi ei să-i vireze Spitalului din Turda. Și azi, ca să-și justifice mârlănia, au venit cu o ”precizare”, care a pus într-o valoare mai evidentă caracterul infect al celor de acolo. Pentru că au mințit cu nerușinare!

S-o luăm cronologic, ca să înțelegeți mârlănia pe care au pus-o în practică, încercând să pună mâna pe banii turdenilor, probabil pentru campania electorală în care va fi implicat Andrei Suciu, președintele Asociației T9 și candidatul USR Turda anunțat la Primărie (în alianță cu PLUS, candidat comun sau în calitate de independent, susținut de USR Turda, în funcție de situație).

Ieri, cei de la T9 spuneau:

Asociația T9 a donat azi suma de 20.000 RON în contul Spitalului Municipal și își propune să continue efortul de colectare de fonduri în această direcție.”

Aseară, în noapte, am publicat un articol în care am atras atenția că această practică este una dubioasă și că turdenii, dacă vor să doneze pentru Spital, o pot face direct în contul Spitalului (care era anunțat de cei de la #TurdaMergeMaideparte, o inițiativă onestă, care au lansat public o inițiativă în acest sens și au publicat contul Spitalului).

Scandalos: În plină pandemie, Asociația T9 (ramura ong-istă a USR Turda) vrea să-și ”umfle” contul bancar! (UPDATE)

”Însă, mulți turdeni și-au pus o întrebare simplă: de ce trebuie să donezi în contul Asociației, când și asociația, la rândul ei, susține că a donat… ”în contul Spitalului Municipal”! Vor să-și recupereze banii donați?! Vor să-și facă bani pentru campania electorală (mai ales că se ia în calcul candidatura independentă a lui Andrei Suciu, în condițiile în care Alianța USR-PLUS nu-l va stabili pe el candidat comun)?! Nebuloasă totală!

Cert este că mișcarea este una pur de imagine, pentru că dacă s-ar fi urmărit strict ajutorarea Spitalului, solicitarea nu era să se alimenteze contul Asociației T9, o asociație cu implicare politică evidentă, ci s-ar fi menționat contul Spitalului sau al unui ONG independent politic.”, spuneam în articolul publicat de mine.

Azi, cei de la T9 au revenit cu unele precizări. Însă, când vrei să minți, să înșeli, e clar că… te mai și încurci!

Deci, după ce ieri susțineau că EI AU DONAT 20.000 de lei, azi spun următoarele (ca să justifice banii donați de turdeni în contul lor):

”Vedeți în fotografie copia ordinului de plată prin care banii adunați din donații de către Asociația T9 au fost virați în contul Spitalului Municipal Turda în cursul zilei de 23 martie 2020, înainte de apariția speculației lui Gelu Florea”.

Vă dați seama ce jeguri umane sunt?! Ieri spuneau că ei au donat. Azi, ca să justifice că nu și-au însușit banii turdenilor care au donat în contul lor, au spus că… de fapt erau banii turdenilor! Înțelegeți mârlănia imensă?! Vedeți de ce astfel de oameni nu trebuie să ajungă vreodată să vă decidă soarta?! Minciuna, înșelăciunea, ipocrizia sunt specifice T9 și oamenilor care fac parte din acel grup politic bazat doar pe interese.

Mi-e greață… Astfel de indivizi jegoși umblă printre noi, își umflă pieptul și spun că ”și-au asumat” gestionarea administrativă, în sensul de a le lua banii turdenilor, ca să intre la ei în cont! Da, oameni buni, asta au făcut!

Și dacă nu dădeau precizarea, treaba ”murea”! Dar cu precizarea care au dat-o s-au contrazis singuri! Și a ieșit adevărul la suprafață! AU VRUT SĂ FURE banii turdenilor, profitând mișelește de o situație delicată. Dacă erau de bună credință, ar fi donat în contul Spitalului și i-ar fi îndemnat și pe alții s-o facă! Fără tam-tam, fără această hidoasă tentativă de a-și face imagine într-un moment sumbru…

Pe de altă parte, mă bucur sincer că turdenii și-au putut da seama ce fel de caractere jegoase au!!!

După precizările lor, eu nu mai pot avea încredere! Sunt obligați să pună zilnic, inclusiv anterior datei de 23 martie 2020, extrase zilnice cu ”intrări” și ”ieșiri” de bani din contul lor! Au această obligație morală, pentru a nu exista suspiciuni! Și să-și ceară scuze public, pentru că au mințit ieri că ei au donat, încercând să-și facă imagine politică, când de fapt erau banii turdenilor!

2 COMENTARII

  1. Nu, nu inteleg. Eu nu stiu nimic despre acea asociatie T9, dar matale esti incoerent, mai nene….

  2. Dacă sesizați o ”incoerență”, mamaie de la Fetești, corect ar fi să o indicați.
    Însă, sunt convins că fiind din fetești și neavând nicio tangență cu Turda, problema nu este de ”incoerența” mea, ci de neînțelegerea dvs, scuzabilă având în vedere că Turda nu are nimic cu… Fetești!
    De aceea, nici nu înțeleg de ce citiți acest blog! :))

Comenteaza