„Caracatiţa” datornicilor la bugetul Primăriei Câmpia Turzii! „Băieţii deştepţi” fentează bugetul local!

0
3.058 vizualizari
banner caribic 012019

O simplă dezvăluire despre datoriile pe care liderul USL Câmpia Turzii, Petre Pop, le are către bugetul local al Primăriei Câmpia Turzii (citeşte articolul AICI), datorii neachitate de ani de zile (!), se pare că ne va conduce spre deconspirarea unui mecanism privind neplata dărilor la bugetul local, din partea unor „şmecheri”!

Pe lângă Petre Pop, se pare că şi şeful Serviciului Public de Administraţie Locală, Niculae Ştefan, are şi el datorii către bugetul local! Normal, că omului i-au trebuit banii să-şi cumpere un BMW, iar la buget cotizează numai fraierii, adică cei care nu fac parte din gaşca „băieţilor deştepţi” din Câmpia Turzii!

Şi nu e singurul! Avem date care confirmă faptul că inclusiv persoane recent premiate de primarul Radu Hanga, pentru „spiritul antreprenorial”, au ţepuit bugetul local, având datorii consistente de plată şi pe care nu le onorează de ani de zile! Vă daţi seama ce înseamnă asta?! Cum să premiezi şi să lauzi datornicii la bugetul local, în timp ce pe alţii îi sperii că trebuie să-şi plătească dările, că altfel o păţesc?!

Evident, despre acest subiect nu va scrie nimeni din presa locală… Se pare că au acceptat înţelegerile din culise cu devalizatorii bugetului local… Dar, e problema lor!

Comenteaza