Baronul Petre Pop, testat pentru alegerile locale

6
4.827 vizualizari
banner caribic 012019

Psd are o problema. Mare! Baronul local Petre Pop a fost testat (sondat) pentru o candidatura la alegerile locale din 2016, pentru functia de primar, dar rezultatul a fost catastrofal.

Cum baronul Petre Pop tine cu tot dinadinsul sa fie candidatul Psd pentru Primarie, anticipez ca in perioada urmatoare Petre Pop va fi disperat sa-si faca imagine. O problema a rezolvat-o, ca el gestioneaza relatiile contractuale cu mass media locala, punandu-i cu botul pe labe pe cei care se credeau jurnalisti in visele lor, iar Petre Pop le-a demonstrat ca nu-s decat niste biete tonomate… Deci, in afara TurdaNews, pe plan local, n-o sa cititi nimic negativ la adresa baronului Petre Pop, indiferent ce face.
Problema e cu… electoratul. Care nu-l inghite! Fara nici o aluzie la dimensiunile sale…
Asa ca Petre va aparea peste tot, bagandu-se in seama cu declaratii si multe altele, ca sa-si faca imagine. Cel putin, asta anticipez… Ca pe Facebook, de exemplu, si-a creat deja niste conturi false, prin intermediul carora varsa laturi la adresa posibililor rivali, ridicandu-se pe sine in slavi.
Vedem daca se adevereste ce zic…

Postat de pe Smartphone Samsung Galaxy S4

6 COMENTARII

 1. Daca asta doreste sa fie primar vai de ea Campie!..prefer sa manc rahat decat sa-l vad pe Baronul Primar!. 🙄

 2. Am ajuns a cred ca nu exista dreptate in lumea asta!..cel putin in acest oras, din moment ce o persoana incearca sa faca ceva bun pentru un municipiu, iar aceasta nu este respectata nici apreciata pentru ceea ce este ca om, dar si pentru eforturile depuse.
  Am avut si eu un ziar, numit RealPress, care a fost sustinut de propriile mele forte financiar, si care a ajuns sa intreaca ziarul 21, conform statisticilor trafic.ro, asfel ajungand sa se situeze pe locul 2, dupa turdanews.ro, in topul ziarelor Turda si Campia Turzii!…Insa ce conteaza asta!?… de asemenea nu conteza nici atunci cand un om te sustine sa te ridici crezand in tine si in vorbele tale false, iti intinde un deget, iar ulterior tu-i iei toata mana!?…asta s-a intamplat si in cazul meu cu Petre Pop.
  De aceea va spun, ca imi pare rau ca am crezut in persoana Petre Pop ca si voi ceilalti!?…deoarece mi-am pus speranta in mai bine si am avut curajul sa visez la dreptate precum si ordine in acest oras, ulterior datorita politici actuale si a Baronului local sa ajung sa rad de propriile mele idealuri si realizari care in final s-au adeverit ca nu a meritat si au fost in zadar!…nu merita sa faci nimic, nu merita sa sa visezi, sa te realizezi, sa lupti pentru dreptate, idealuri, fericire, tara etc… asta mi-a demonstrat Petre Pop!… Si de ce spun asta!?.. Desi ziarul meu a ajuns sa fie un ziar citit si apreciat de oameni, totusi pentru Petre Pop nu a contat!…ci mai degraba a urmarit sa isi satisfaca orgoliul lui nebulos, ura si razbunarea, care nu este decat arma prostului.
  Asadar, iata ca am fost nevoita sa inchid acest ziar doar fiindca „trecutul meu a avut legatura cu jurnalistul Gelu Florea”, care este cel mai mare dusman a lui Petre Pop, din cate se vede si doar pentru faptul ca acesta nu s-a supus regulilor lui Petre Pop pentru suma de 5 sau 600 de lei, ca celelalte ziare, ci prefera sa lupte pentru dreptate si sa arate in continuare dedesupturile putrede si paguboase ale acestei societati si a liderilor care o conduc.
  Asadar, dupa cum se stie, caci a scris si turdanews.ro, Baronul Petre Pop nu distribuie bani presei dupa calitate si dupa o statistica a unor centre de contorizare specializate care sunt profilate pe acest lucru si care sunt nr.1, fapt demonstrat, ci mai degraba dupa niste reguli gandite si stiute doar de el si propriile lui ambitii nebuloase din tenrebrele unei minti bolave si avara dupa faima si putere.
  Si totusi daca mandria, datorita postului detinut de Petre Pop l-a facut sa fie atat de orgolios increzut si inganfat, nu este prea mult!.. Baronul nici nu ma mai saluta!… Dar de ce am eu nevoie de salutul lui atunci cand vad in persoana lui doar un om slab in fata lui D- zeu si a noastra a tuturor!?.. Nu am nevoie!…vreau doar ca sa va spun ca acest om si-a intrecut demult timp limitele mai mult de atat si-a calcat peste onoare, daca a avut vreodata!.. peste oameni peste simturi si intelegeri, precum si peste sperantele noastre… nu a ramas nimic decat sa speram ca ambitiile lui vor ramane aici, multumindu-se doar cu acest post si nu mai mult.. Apropos!..d-le Petre Pop eu jurnalista pot sa mai fiu, insa tu primar nu prea cred! 😆

 3. Stimabile Gelu Florea te felicit pentru ca faci dreptate, desi ziarul tau nu este sustinut de primarie ca si celelalte ziare, care dupa mine sunt plictisitoare. Totusi, pentru mine esti o adevarata valoare a acestei societati si a acestui municipiu. Daca Baronul v-a iesi primar nu ne ramane decat sa plecam din tara, pentru ca in acest oras nimic nu merge, nimic nu misca, se vede ca e un oras mort, iar politica pute, noroc cu viceprimarul Dorin Lojigan care are capul pe umeri si care sustine primaria ca alfel nu ar fi decat o adunatura de prosti si analfaberti care si-au luat cu ei toate c….le din oras de doi bani si pe care acum le-au facut doamne mari, cazul Baronului Petrica.
  Multimim in continuare pentru lupta care o duceti cu mizerabili locali pentru noi si pentru orasul nostru.
  Multa bafta va doresc stimabile Florea!

 4. Nici nu vreau sa aud de Petre Pop, iar ziarele ca si 15 minute, 😆 dupa bine sunt de sters la fund, ca se vede clar ca sunt pupincuristi. Celelalte nu le citesc!.
  Va multumim ca ne deschideti ochii si ca ramaneti aceelasi jurnalist transparent si corect ca pana acum, care lupa pentru dreptate si pentru binele nostru. Succes in tot ceea ce realizati!

 5. Logic ca si-a facut conturi false impreuna cu toate rudele angajate in primarie de frica ca daca nu ajunge Baronul primar, li se v-a duce si lor cu locurile de munca si cu binele. Iar daca la Baron i-a stat intototdeauna in caracter sa insele oamenii, la fel cum insela atunci cand veneau la el la ghicit si hipnotizat, tot o logica are si faptul ca se v-a folosi de presa supusa ca sa ajunga acolo unde doreste…este totul clar!
  Insa, eu consider ca pentru ei este o munca in zadar atunci cand exista acest ziar de unde sa afle lumea pe dovezi certe cine si cu ce ne mai invarsteste Baronul pentru a ne mai duce de nas.

 6. S-a facut inaugurarea halei din piata mare.
  Cine a fost Proiectantul? Cine a fost executantul?
  Peste un an va arata ca si INCUBATORUL?
  Cand a inceput proiectul? Cine l-a promovat si insusit in programul de campanie in alegerile din 2008?Cine si cand a platit primi 300.000lei?
  Baronul COPIAZA pe toata lumea(l-a asta doar se pricepe)si se declara autor?Hanga este asa naiv sau
  a fost ales pe post de actor? Ce face POP P se cheama cumva furt intelectual?
  D-le Florea cand aflam cati bani ia POP pentru functia de presedinte CA la CAA?

Comenteaza