Băi, ești nebun?! Pușcăriașul este editorialist! Ce țară am ajuns?! :))

0
6.342 vizualizari
banner caribic 012019

Știți expresia aia cu ”Băi, ești nebun?!”, care stârnește hohote de râs?! Ei bine, cred că se poate aplica foarte bine și în cazul ”editorialistului” Daniel Doboș, care are mai mulți ani de închisoare decât de școală! :)) Pe bune! Unde putea scrie un astfel de ”editorialist”, specializat în omoruri (2 bucăți civili nevinovați, uciși în Germania; fără să-i mai socotim pe ăia uciși pentru a-și încasa simbria)?! La siteul de știri al Asociației T9! Dați-vă demisia băieți! Plecați acasă, dacă asta e ”alternativa” pe care o propuneți societății turdene!

Am crezut că mă prăpădesc de râs, când am citit constatările sale:

”Reintoarcerea mea in tara cu patru ani in urma, a insemnat totodata si reintoarcerea intr-o alta lume. Traisem democratia ca pe o stare de normalitate, intr-o lume in care fiecare persoana, grup civic, partid politic sau jurnalist isi avea rolul sau bine definit.”

Deci, ca să ne înțelegem bine: respectivul a făcut vreo 20 de ani de pușcărie în Germania! De prin anul 1992 până prin anul 2012… După care, eliberat din penitenciar și cu o decizie a autorităților germane de a părăsi țara (pentru condamnarea la închisoare, în urma celor două crime comise cu premeditare și cu cruzime!), Daniel Doboș (alias Pierre Dassilu) ajunge în România. Mai trebuie precizat că, înainte de 1992, a fost ceva ani de zile mercenar în Legiunea Străină. Deci, nici vorbă de ”trăit democrația”! Singurii lui ani de democrație sunt în România, dar mai are mult de așteptat până când anii de democrație îi vor depăși anii de închisoare și anii de mercenar plătit să ucidă…

Deci… ăsta e editorialistul siteului de știri al Asociației T9. Pe bune! Ăsta e ”profesionalismul” pe care-l promovează T9. Probabil, urmează să ne anunțe că pe lista de consilieri locali vor propune doar violatori, hoți și tâlhari! Că, la ce altceva m-aș putea aștepta?! :))

Citește și:

TurdaNews a avut dreptate! Președintele USR Turda, Daniel Doboș, a făcut închisoare pentru uciderea a 2 persoane! 

Și ca să vedeți cât de mare e ipocrizia la T9, vă menționez că președintele Asociației T9, Andrei Suciu, îmi pune o întrebare în cadrul procesului în care îmi cere 10.000 de euro, pentru că i-am terfelit imaginea (cică!):

”Angajații dvs, ale căror articole le-ați publicat, au studii de jurnalism?”.

Andrei, sunt curios: i-ai pus această întrebare fostului pușcăriaș, înainte de a publica editoriale în siteul de știri al Asociației pe care o conduci?! Întreb doar de curios… :)) Că nu o să te pun să constați ce jurnaliști profesioniști are TurdaNews, că mă îndoiesc asupra capacității tale de ”expertiză”, atâta timp cât editorialistul ziarului tău este un fost pușcăriaș, condamnat pentru dublă crimă!

Nu o să mă refer acum la celelalte aberații pe care le lansează omul cu studii penale aprofundate… Că mai am vreme! Vorba unuia:

Comenteaza