Avem echipa in prima liga!

2
3.147 vizualizari
banner caribic 012019

Echipa de handbal Potaissa Turda a reusit o performanta extraordinara. Acum trei ani nici nu visam la asa ceva. A fost nevoie de un grup de entuziasti, un grup care a spus: se poate! Atunci am inceput sa visam…
Si ne putem considera fericiti, privilegiati chiar, pentru ca sunt extrem de putine cazurile in care un vis se transforma in realitate in doar 2 ani.
E extraordinar! Iar acesti minunati baieti merita toata stima si aprecierile noastre.
Evident, TurdaNews nu putea lipsi de la un astfel de eveniment. Am fost acolo sa visez cu ochii deschisi. Am fost acolo sa ma intristez, dar sa nu regret nimic, in cazul in care am fi pierdut barajul. Am fost acolo sa ma bucur, in cazul in care invingeam. Si am invins!
Deocamdata, sunt pe drumul de intoarcere. Am inregistrat niste momente deosebite. Ar merita sa facem o baie in arteziana din centru de bucurie!
Si vreau sa va intreb ceva: credeti ca ar avea succes editarea unui dvd de catre firma mea, cu momentele unice de la baraj (jocuri, bucurie la final, declaratii la cald etc) si vanzarea lui la pachet cu un ziar local? Daca credeti ca ar fi o initiativa faina, spuneti-mi si voi face demersurile unei colaborari, probabil cu Ziarul 21 (daca vor).
Astept pareri…

2 COMENTARII

  1. indiferent de modul ales pentru distribuirea dvd-ului,ar fi o chestie faina ca banii rezultati din vanzari(dupa scaderea cheltuielilor de productie,eventual) sa ii donezi acestei echipe,care,intr-adevar,a produs cea mai mare bucurie pe anul in curs turdenilor.Eventual contra reclama pentru Turdanews…It`s just a thought! 🙂

  2. Ca sa fiu sincer, nu gandisem chestia asta ca o afacere. Pentru ca va fi muta munca. In al doilea rand, ar fi fain daca ar exista o posibilitate ca dintr-o astfel de initiativa sa iasa atatia bani incat sa fie un sprijin financiar pentru aceasta echipa de handbal minunata. Insa, ca sa fiu la fel de sincer, nu cred ca se pune problema… Adica, nu cred ca ar putea iesi atatia bani incat sa fie intr-adevar un sprijin. Din pacate. Pentru ca baietii acestia ar merita!

Comenteaza