Ăsta de politician! Jos pălăria, Ilie Bolojan!

0
13.013 vizualizari
 

Poate ați mai auzit de Ilie Bolojan, fostul primar al municipiului Oradea (practic, cel care a dat o nouă direcție de dezvoltare localității). Omul a considerat că a dat direcția corectă Primăriei și la alegerile locale din acest an a candidat pentru președinția Consiliului Județean Bihor. Cu gândul de a ”pune pe roate” treaba și în această instituție! A câștigat alegerile, iar unul dintre primele sale proiecte a devenit deja viral.

Citez din presa națională:

”Noua organigramă a aparatului propriu al Consiliului Judeţean (CJ) Bihor va fi redusă la jumătate din cea existentă, începând cu 1 decembrie, au hotărât, joi, cei 22 de consilieri judeţeni ai PNL – majoritari – în prima şedinţă ordinară din acest mandat, sub conducerea lui Ilie Bolojan.

Consilierii PSD şi UDMR au votat împotrivă şi au propus, în luările de cuvânt ale liderului PSD, Ioan Mang, Felix Cozma şi Borsi Loránt, amânarea şi „evaluarea” restructurării aparatului propriu al instituţiei, punând chiar sub semnul întrebării legalitatea unor asemenea măsuri, scrie agerpres.ro.”.

Ați înțeles? Omul a redus LA JUMĂTATE numărul de angajați! Omul ăsta chiar merită lăudat! Pentru că este unul din rarii politicieni cu capul pe umeri, care nu analizează situația în funcție de voturile primite, ci în funcție de necesitatea pentru societate, pentru mai binele funcționării unor instituții, într-un mod mai eficient.

Să nu credeți că astfel de decizii nu s-ar putea lua și pe la noi! Se pot! Numai că… nu am văzut pe nimeni care să anunțe un proiect de acest gen! Oare o să văd, vreodată?!

„Locurile de muncă trebuie apărate, dar nu ale celor care nu muncesc. Aceşti bani în loc să se ducă pe investiţii, sunt tocaţi de oameni care nu-şi justifică locul de muncă”, a spus Ilie Bolojan în plen.

 

Comenteaza