Andrei Suciu A MINȚIT! Andrei, de ce continui să protejezi Caracatița care a jefuit BANUL PUBLIC?!

2
4.931 vizualizari
 

Nu-mi plac oamenii care mint cu nerușinare! Iar Andrei Suciu, de la USR Turda, este un personaj care MINTE fără nicio jenă! Iar când spun asta, o demonstrez cât se poate de clar, fără niciun dubiu! Documentele pe care le voi prezenta acum vor fi cât se poate de clare!

La începutul anului, se plângea că ”de vreo 2 ani sunt calomniat în spațiul public cum că aș fi implicat în Jaful de la Zoo”. Evident, mențiunea era pentru cei puțini care încă mai cred în el și pe care îi mai poate fraieri (dacă mai au un dram de inteligență, nu le cer altceva decât să gândească cu mintea lor și să nu se mai lase ”spălați pe creier” de minciuni și manipulări!).

Practic, Andrei Suciu a MINȚIT cu nerușinare! De ce spun asta? Păi, considerându-se calomniat, m-a dat în judecată, și-a băgat avocați de mii de euro, mi-a cerut 10.000 de euro daune (plus să-i plătesc avocații de mii de euro, în caz că aș fi pierdut procesul) și să șterg toate articolele scrise despre el (ca să nu mai existe niciun adevăr despre el, pe internet), în care prezentam implicarea lui în protejarea jafului de la Zoo Turda!

Procesul s-a judecat la Judecătoria Turda (în primă instanță) și la Tribunalul Cluj (în apel, unde s-a dat sentința definitivă). În ambele procese am câștigat, deși m-am reprezentat singur! Nu am procedat cum a făcut el (nu mi-am băgat avocat) și nu i-am solicitat niciun leu în urma proceselor pe care le-am câștigat împotriva sa! Pentru mine este mai important ADEVĂRUL!

Să vii tu, Andrei Suciu, să spui ceea ce ai spus, după 2 ani de procese (nu de calomnii, stimabile!), în care am DEMONSTRAT cu probe implicarea ta în protejarea JAFULUI de milioane de lei de la Zoo Turda, este ”culmea culmilor”. Dar nu mă miră tupeul… Cei care MINT sunt, de regulă, tupeiști! Știți asta și voi…

”Intru în campania pentru postul de Primar al Turzii cu conștiința curată, fără să am nimic de ascuns, fără să existe nicio dovadă că aș fi implicat în vreo acțiune ilegală, care ar fi adus vreun prejudiciu cuiva.

Solicit public domnului Gelu Florea, care de 2 ani susține o campanie de defăimare a mea în spațiul public, să se adreseze organelor competente în cazul în care are cunoștință de vreun fapt ilegal comis de mine”, a spus Andrei Suciu.

Poate pentru cei ”spălați pe creier”, astfel de mesaje mai pot prinde. Sincer, mi-e doar milă de ei… că-s precum niște oițe care nu gândesc cu capul lor. Însă, orice om de bună credință, cu o inteligență medie, își dă seama imediat că Andrei Suciu MINTE cu nerușinare!

Iar pentru asta, prezint ÎN EXCLUSIVITATE cele două sentințe, în urma proceselor pe care le-am câștigat! Andrei, MINCIUNA are întotdeauna picioare scurte! Ești parte a Caracatiței, ești omul Mafiei care a furat Zoo Turda! Să-ți fie rușine!

Sentința Judecătoriei Turda, la plângerea depusă de Andrei Suciu împotriva mea, în care am câștigat în prima instanță:

Vezi sentința Judecătoriei Turda

Sentința Tribunalului Cluj, unde am câștigat definitiv procesul cu Andrei Suciu:

Vezi sentința Tribunalului Cluj

De asemenea, așa cum am promis de ceva timp, pun publice și apărările pe care mi le-am formulat singur în aceste procese, pe care le-am câștigat, pentru că în ele sunt detalii extrem de importante în ceea ce-l privește pe ”adevăratul” Andrei Suciu, nu ”păcăleala” care vi se prezintă de Caracatița care a jefuit Zoo Turda, bătându-și joc de turdeni!

CONCLUZII SCRISE în procedul de la Judecătoria Turda (depuse de mine):

Citește aici

De asemenea, niște precizări la CONCLUZIILE SCRISE depuse anterior (din care reiese caracterul mincinos al lui Andrei Suciu, care a vrut să mintă instanța, doar pentru a câștiga procesul cu mine):

Citește aici

Iar aici aveți CONCLUZIILE SCRISE depuse în apel, la procesul de la Tribunalul Cluj, în care am câștigat definitiv procesul:

Citește aici

Oricine citește aceste documente și are o inteligență minimă, se va convinge despre caracterul lui Andrei Suciu, candidatul Caracatiței care a jefuit Zoo Turda! Fiți DEȘTEPȚI, nu vă mai lăsați PROSTIȚI!

Andrei, numărătoarea inversă a început pentru tine! Protectorii hoților au locul lor, la ”răcoare”!

UPDATE:

Pentru pasionații de ADEVĂR, iată o situație comparativă care ține de logica elementară (explicată de mine):

”Eu am scris despre jaful de la Zoo Turda, chiar dacă societatea mea avea contract cu Primăria Turda, în acel moment! Nu am avut nicio problemă! De asemenea, dacă au existat informații delicate despre potentații vremii sau despre diverse instituții, le-am scris, chiar dacă AVEAM CONTRACT! Pentru că niciun contract NU MĂ OBLIGĂ să tac, sau să mă ”vând”! Iar dovezile sunt mai jos! 

În schimb, Andrei Suciu când a luat cunoștință despre JAFUL de la Zoo Turda, nu a scos un cuvințel! Nici ”pâs” n-a zis ”mâțul”! E adevărat, a luat cunoștință prin anul 2015, după ce eu deja AM ATRAS ATENȚIA public asupra neregulilor de acolo! Dar asta nu este o scuză! Din contră: e o acuză mai gravă! Pentru că știa că acolo sunt probleme, doar le-am semnalat eu! Știa că există un jurnalist care a scris despre acel jaf! Iar el, în calitate de funcționar public, slugă umilă a celor care au jefuit Zoo Turda, ce-a făcut?! A mers acolo, a constatat că s-au decontat/plătit lucrări neefectuate (chiar el recunoaște că a făcut capetele de tabel în care se menționau aceste informații!), a semnat tabelul respectiv (care era un fel de inventar), iar apoi a tăcut… 

Iar când s-a aflat totul, vine și spune că ”era sub contract” cu Primăria și nu putea spune nimic de jaful din banul public, care a avut loc acolo! Serios?! Păi nu te contrazici, măi Andrei Suciu?! Nu cumva demonstrezi că ai fost și ești un om profund corupt?! Chiar atât de josnic poți să fii?! Păi, pentru tine erau importanți banii cu care te plăteau jefuitorii?! Sau ADEVĂRUL?! De ce ai preferat banii în schimbul ADEVĂRULUI?! Și te dai om corect?! Serios?! Nu ți-e rușine?!

Dacă doriți să citiți articolul de opinie în care am explicat, cât se poate de logic și cu argumente clare, de ce Andrei Suciu este NOCIV pentru Turda, citiți mai jos:

Gelu Florea: Diferența între mine și Andrei Suciu e aia dintre CINSTE și NECINSTE! Iată probele!

2 COMENTARII

  1. Auzi Gelule, te îndemn iar să înveti să interpretezi deciziile justitiarilor noştri. Nu te da câstigator, pt. că nu eşti decât în mică parte. În rest, adică în cea mai mare parte, eşti omul de nimic care te dovedeşti mereu a fi. Cât despre Andrei Suciu, e şi el un bleg dacă se lasă denigrat de un denigrator notoriu şi sălbatic ca tine. Deci, tipule, nu te umfla în pene! Oricum, vei rămâne cine eşti : o nulitate tinzând spre minus infinit :-)))))

  2. Mulțumesc pentru ”aprecieri”! :))
    Eu zic să acceptăm ceea ce a decis instanța. Nu ce zic eu, nu ce zici tu, nici ce zice Andrei Suciu… Nu crezi că așa e mai corect?!
    Eu NU DENIGREZ! Spun un adevăr! Dovedit în instanță, de altfel! Pentru că, în caz că nu ai fost atent, și Andrei Suciu spunea ca tine: că îl denigrez! Iar instanța a stabilit că… NICI VORBĂ de așa ceva! Este ADEVĂRUL; dragul meu… Fie că vă convine, fie că nu vă convine!
    Dacă eu sunt o nulitate, tu ce ești?! Care îți ascunzi identitatea?! :))
    Să ai o zi frumoasă! Și îmi cer scuze anticipat dacă o să-ți mai stric zen-ul cu adevăruri deranjante! Asta e… :))

Comenteaza