Am încheiat 2019 peste așteptări… Economic, lucrurile au mers foarte bine!

0
5.382 vizualizari
 

Anul economic 2019 a însemnat un an bun pentru Geflo Media SRL, societatea pe care o dețin și care activează în domeniul ziarelor online, a strategiilor de marketing online și a webdesign-ului. Practic, la finele anului mi-am depășit targetul stabilit inițial. Principalul proiect este TurdaNews, site de știri locale, sursa principală de informație pentru cei din Turda și Câmpia Turzii.

În 2019, TurdaNews a avut 82 de clienți publicitari (inclusiv din străinătate!). Cu circa 17% mai mulți decât în anul precedent. 64 dintre acești clienți sunt societăți comerciale cu capital privat (78%), 5 reprezintă partide politice care și-au făcut campanie electorală prin intermediul TurdaNews (6%), iar diferența este reprezentată de companii cu capital public sau instituții publice (16%). Am dat aceste cifre pentru că unii continuă să mintă în continuare (având diverse interese), acuzând că TurdaNews ar fi finanțat exclusiv din bani publici sau că ar avea clienți exclusiv din zona banului public.

Dacă la începutul anului mi-am fixat un target de creștere economică în 2019 (veniturile societății) de circa 10%, pot spune că am încheiat anul 2019 cu o creștere a veniturilor cu circa 25%, comparativ cu anul 2018.

Evident, în condițiile unei eficientizări a activității, asta va aduce și o creștere a profitului companiei. Nu am datele exacte (că încă nu a încheiat contabila bilanțul economic), însă din datele preliminare creșterea profitului ar fi undeva pe la 60%, comparativ cu anul precedent. Ceea ce e bine.

Așa că începem 2020 optimiști… Optimiști că ne putem dezvolta în continuare. Optimiști că ne putem autodepăși.

Comenteaza