Alex Găzdac, de mic aperi ilegalitățile?! Când te faci mare, te faci POLITICIAN?! Ca tanti Mirela Vereș, bănuită și ea de ilegalități?!

0
8.136 vizualizari
 

Apar contrareacțiile după dezvăluirile TurdaNews privind-o pe primărița din Călărași, Mirela Vereș! Se pare ca sunt implicati și minori, probabil foști elevi ai actualei primărițe!
După ce a pus un comentariu tendențios și 2 aprecieri negative la adresa paginii TurdaNews, Alex Găzdac și-a șters comentariul!

Dar noi avem toate probele și le facem publice!

Atenție: una dintre aprecieri era de pe contul mamei de Facebook, probabil accesat ilegal!
În cazul unui proces, daunele solicitate de TurdaNews vor fi plătite de părinții minorului!
Între timp, au apărut noi informații despre neregulile de la Călărași!

E un butoi cu pulbere! Posibile fapte penale grave!

Apărătorul primăriței, Alex Găzdac, este posibil elev în clasele X-XI la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda.

Mai grav este că, potrivit unor informații de ultimă oră, Alex Găzdac ar fi fiul unei angajate din Primăria Călărași, subordonată a primăriței Mirela Vereș! Vom cerceta!

UPDATE:

Avem confirmarea: în Primăria Călărași există o angajată cu numele Găzdac Ana-Sorina, care deține funcția de Referent (funcționar public)! Ea este mama celui care și-a permis să ”atace” TurdaNews!

Mama sa a câștigat bani inclusiv la alegerile parlamentare din 2016, fiind într-o comisie de numărare a voturilor. Ea figurează cu bani luați și din poziția de membru în AGA de la Compania de Apă Arieș Turda SA! De aia există atâta zel în apărarea primăriței?!

Citește aici:

Noua primăriță din Călărași s-a dat cinstită în campania electorală, doar! Acum… excelează în ilegalități! (UPDATE: Scandalul ia amploare!)

UPDATE 2:

A început ofensiva hoției :))

Comenteaza