A nins… Hai să ne isterizăm!

0
3.826 vizualizari
banner caribic 012019

Chestia cu ”deszăpezitul” apare la fiecare ninsoare… Întotdeauna aceeași poveste… Azi am stat și m-am gândit că poate suntem și noi un pic ”defecți”. Mi-am dat seama după o discuție purtată cu un turdean din Suedia, care era isterizat de zăpada din… Turda. :))

Și i-am trimis niște poze din Suedia (aici am exemplificat cu una dintre ele), de unde era el (inclusiv din capitală!) și l-am întrebat: suedezii sunt tot atât de isterici când ninge sau se comportă normal, fiecare înțelegând o situație ca atare și punând mâna pe-o lopată, dacă chiar e cazul?!

Nu mi-a răspuns…

Și mă tot gândesc: oare nu avem și noi o problemă?!

Știu, e mai mișto să mă isterizez că a nins, că-i zăpadă pe drum (apropo: pe străduța unde stau eu, nu a venit niciun utilaj, dar nu m-am isterizat)… Primesc like-uri, poate chiar îmi crește audiența…

Însă, după ce un om m-a întrebat când vin cei de la API să-i curețe parcarea de reședință, mi-am dat seama că avem, într-adevăr, ceva ”defect”… Nu știu… Poate nu avem atitudinea corespunzătoare. Poate suntem un popor de plângăcioși, de frustrați, de neregulați sexual (nu râdeți, că dacă trăia Freud poate vă explica câte ceva!), care căutăm motive să ne isterizăm… să ne risipim energiile cu orice altceva, dar nu cu eficiență, nu cu construcție, nu cu acea pozitivitate care ne poate ajuta să ne transformăm pe noi, în primul rând, și apoi tot ceea ce este în jurul nostru…

A nins… Hai să ne isterizăm! :)) Până nu dă căldura, că după aia ne isterizăm cu inundațiile, iar mai la vară cu canicula și cu seceta… Nu-i mișto?! Nu scăpăm un anotimp fără să avem o frustrare! :))

Sincer, nu trebuie să mă băgați în seamă… dar am simțit nevoia să vorbesc prin scris… 🙂

Comenteaza