A cui odraslă e asta?!

30
12.995 vizualizari
banner caribic 012019

Mi-a luat o oră bună ca să fac anumite legături şi conexiuni. În urma scandalului cu Niculae Ştefan, susţinut şi de prietenul lui Rareş Morar, am avut tot timpul senzaţia că mai este o persoană care tot postează pe internet. Mult timp nu am lăsat să se înţeleagă acest lucru, pentru că vroiam nişte indicii, care să mă ajute să identific persoana.

Iniţial, prima dată şi-a făcut apariţia cu un comentariu la adresa mea, postat pe YouTube, la video-ul care conţinea scandalul cu Niculae Ştefan, funcţionarul public din Primăria Câmpia Turzii şi membru marcant al PSD Câmpia Turzii.

Contul anubis2612 de pe YouTube, de pe care s-a scris mesajul, are un singur video urcat. E vorba despre un video de la un meci de fotbal, CFR Cluj – Rapid Bucureşti. E o postare importantă din două motive. Unu: că în imagine se vede un tânăr (posibil student), care este prieten cu anubis2612. Doi: acesta i se adresează lui anubis2612, cel care a postat video-ul pe You Tube cu… „Ştefane”

[kaltura-widget wid=”agtz14il7w” width=”410″ height=”364″ addpermission=”3″ editpermission=”3″ /]

Evident, mi-am pus întrebarea: e o coincidenţă sau… are legătură cu Niculae Ştefan?! Impresia mea era că trebuie să aibă ceva legătură (de multe ori, primesc informaţii pe căi pe care mulţi le-ar considera „paranormale”, însă după aceea am de muncit ca să pot proba ceea ce eu deja ştiu). Însă, înainte de asta, merită să remarc faptul că la contul de pe YouTube, acest anubis2612 şi-a postat, ca avatar… stema nazistă!!! Aşa cum se vede mai jos…

Ori, se ştie că în România promovarea ideilor naziste sau a însemnelor de acest gen este pedepsită de lege (să sperăm, rămâne de văzut!).

Revenind la anubis2612, care a făcut o greşeală mare cu postarea aceea… O postare care seamănă cu altele de pe acest blog. Mă refer la unele recente, de genul celor de AICI, unde a folosit pseudonimul Prietenul Lor, la o postare despre Rareş Morar. Ei bine, acest „Prietenul Lor” a postat din Cluj Napoca mesajele din ziua respectivă. Ba mai mult, el a precizat la un moment dat:

„Ai atins o coardă care încă îşi păstrează rezonanţa pentru mine, ai şi făcut asta fără să-ţi pese dacă este adevărat ceea ce ai scris. Are limite nemărginite răbdarea mea…, dar odată tot vine potopul. Şi ascultămă, te ameninţ pe tine…”.

În noile condiţii, o să aduc unele precizări Poliţiei, privind ameninţările din ultimul timp, dar asta e altă poveste… Şi o precizare: bănuiesc că aia cu „coarda întinsă” era o remarcă la scandalul cu Niculae Ştefan?! Însă, băiatul nu ştie că ceea ce am spus era real!!! Dar bănuiesc că după ce se va stabili dacă există grad de rudenie a respectivului cu fraţii Ştefan, se vor putea trage concluziile de rigoare. Să revenim la ideea principală a acestei postări.

Deci, locaţia (Cluj Napoca) coincide cu locaţia dată pe alte site-uri de acelaşi username anubis2612. L-am mai găsit cu cont pe Electronic Arts UK:

Dar şi pe Neogen, unde şi-a dat inclusiv data naşterii şi numele complet (oricum, trebuie verificat de organele abilitate):

Iar de pe forumul site-ului computergames.ro, unde a postat cu acelaşi ID, am mai aflat ceva: că este anti-Băsescu şi anti-PD-L. Probabil PSD (ca şi rudele sale):

Deci, persoana identificată ar fi Tudor Ştefan, născut în 26.12.1986. Rămâne ca organele de cercetare să stabilească dacă datele sunt corecte şi apoi să procedeze cum se cuvine în astfel de cazuri. Repet: nu e vorba numai de cuvinte jignitoare la adresa mea, ci de fapte mult mai grave: ameninţare, folosirea unor însemne naziste, propagarea unor idei rasiste etc. Aceste fapte sunt interzise de legea română şi pedepsite penal. Dar… asta rămâne de văzut. Că la noi instituţiile Statului funcţionează… şi nu prea.

P.S. Aceeaşi persoană a postat mai multe comentarii pe acest blog. Şi sub alte pseudonime. Bănuiesc că va avea o surpiză când va citi acest post! 🙂

P.P.S. Există o persoană (şi e greu de crezut că e o pură coincidenţă) care şi-a picat BAC-ul în 2006, la Grupul Şcolar de Resurse Naturale şi Servicii Turda (fost Agricol). Având în vedere că Tudor Ştefan alias anubis2612 a împlinit 23 de ani, există mari şanse ca să fie vorba de una şi aceeaşi persoană! Cel care şi-a picat BAC-ul în 2006 se numeşte: ŞTEFAN N (asta e iniţiala tatălui!) TUDOR-GABRIEL. După cum vedeţi, iniţiala tatălui coincide cu prenumele lui Niculae Ştefan! Cu alte cuvinte, Tudor Ştefan ar putea fi fiul lui Niculae Ştefan, din prima căsnicie!!! Vedeţi cum se „leagă” lucrurile?!

30 COMENTARII

 1. LA MULTI ANI! Ce am spus eu cu alte ocazii,ca prostii nu mor nici-o data.Asta este o fam,ilie de oligofreni aici in C.Turzii.Toti parlamentarii PSD care au fost la nopi au spus ca trebuie ca partidul sa se debaraseze de oameni de genul celor din fam. STEFAN.

 2. Hitler nu a murit ! Este raincarnat in copilul lui Stefan! Ala care iti tot scria ca vrea sa bea sange!! Uite cata sete de a face sange au! Au mai fost oameni care au fost pusi in ziare, oameni politici importanti , si nu besinosi ca astia. Dar nimeni nu a facut circu de pe lume ce la facut familia Flinston.. Astia sunt satanisti convinsi.

 3. De data asta chiar ai fost tare! Ai demonstrat totul! Daca mai era de demonstrat… Sa vedem daca Politia va face ceva in acest caz de nazism, pentru ca asa am auzit ca la Politia Campia Turzii tatal copilului, juristul din Primarie, deja a aranjat treburile si nu are rost sa va faceti iluzii.

 4. Poţi posta ce vrei (după cum vezi, comentariul de mai sus s-a postat automat). Condiţia este să nu foloseşti unele cuvinte care sunt „urâte”. Atâta tot… dacă crezi că te poţi abţine, comentariul apare automat. Aici nu e ca pe alte site-uri, în care respectivii aprobă mai întâi (dacă le convine).
  Demonstraţia de mai sus e cât se poate de clară, indiferent ce a zis aăla pe video (scoatem video-ul).

 5. Te deranjeaza ca am demonstrat in ceea ce am postat masrsavenia cu care tratezi lucrurile…..Si am folosit cuvinte mai mai frumoase decat multe dintre cuvintele dumneavoastra de pe acest site.
  dar dupa cum am spus, daca adevarul deranjeaza inteleg de ce nu va convine sa lasati toate postarile.
  Si puteti lasa videoul….chiar va rog…sa avda lumea de unde ati ajuns la concluzile astea…..””ridicate ca esti pe MARGINE” …asa se aude in clip..

 6. Te rog să mă crezi (de altfel, poate verifica oricine!): comentariul apare automat, daca nu ai folosit cuvintele „banate”.
  Şi nu am spus că „scot video”, cu înţelesul că-l şetrg. Am spus că putem să nu-l luăm în calcul, la asta m-am referit. Însă, din păcate, se integrează foarte bine cu toată demonstraţia ulterioară.
  Oricum, e distractiv că tu ai înţeles… MARGINE. Am ascultat şi reascultat, dar MARGINE nu iese nicicum!!! 🙂

 7. Nici „stefane” nu iese deloc…..insa mlta bafta la cautari…..poate reusiti sa-l tavaliti in norori fara sens si pe copilul ala si aflati mai multe decat notele din examenul de bacalaureat.
  De parca ar conta asta……pentru altceva decat orgoliul dumneavoastra de a demonstra superioritatea fata de ceilalti.(care oricum nu exista)

 8. „Ştefane” iese mai bine… Nu eu l-am târât în noroi… El a postat un comentariu la contul meu de YouTube… Nu am orgoliu şi nici nu vreau să mă dau mai deştept decât alţii. Sunt aşa cum sunt şi mă plac… Nu mă interesează să demonstrez că sunt mai deştept ca altul. demonstraţiile le fac pentru mine însumi, prin ceea ce fac şi realizez. Atât. Competiţiile de genul „sunt mai deştept decât tine” sunt pentru cei cu nivel slăbuţ… Gen Culae… sau prietenul lui.

 9. Multumesc…….v-ati demonstrat nivelul exact acum, dar aveti norocul ca nu sunt multi cei care va inteleg aluziile.

 10. Gelule îţi dau perfectă dreptate,pe un individ ca acesta îl mai poate domoli doar trupele speciale,trăgându-i un tranchilizant cu un sedativ puternic,să facă nani mult şi bine,iar când se va trezi din somn să-i dăm să bea un şerbălău de cafea amestecat cu somnifere puternice.Şti cum zice acel proverb românesc:”MARE ÎŢI ESTE GRĂDINA TA DOAMNE ŞI MULŢI SAR GARDUL!”Aşa şi cu el,merge pe lângă gard şi latră ca prostul.Vai şi amar de viaţa lui.

 11. OMULE MAI BINE TE-AI UITA SI IN ALTA PARTE DACA TOT CAUTI DREPTATEA.INTERESEAZA-TE CUM A PRIMIT APARTAMENT ANL *preoteasa*cristina bodea DE LA SERVICIUL ASISTENTA SOCIALA DIN TURDA DUPA CE MAI ARE SI UN APARTAMENT SI UN TEREN IN MIHAI VITEAZU.ASTA A APARUT IN PRESA LOCALA IN MAI 2010 DAR EU NU TE-AM VAZUT COMENTIND CEVA.SAU NU TE BAGI IN *COTETUL POLITICII*TURDENE.DESPRE ANL LUI STEFAN AI TOT SCRIS IA MAI OCUPATE SI DE *D-NA PREOTEASA* SAU E PREA SEXI CA SA O TERFELESTI CU ADEVARURI SI REALITATI.SAU TE INTERESEAZA DOAR ANL-RI CIMPIA TURZII? HMMMMM CE ZICI D-LE CARE LE STI PE TOATE? 🙄

 12. SI APROPO CA TOT ITI PLACE STEFAN,MAREA LUI GRESEALA E CA S-A COBORIT LA NIVELUL TAUÁICI E DREPT AFOST CAM TANTALAU ;DAR ASTA E, NIMENI NU E PERFECT 😉 😉

 13. 1. Vezi că eşti habarnist? Subiectul menţionat de tine a fost scris… Însă, există o diferenţă: Niculae Ştefan e şef de serviciu, deci are o funcţie importantă.
  2. Chiar şi aşa, asta nu-l absolvă pe Niculae Ştefan de ilegalităţile şi de şmecheriile făcute!
  3. Faptul că-l pe Niculae Ştefan e tăntălău, nu pot să-l comentez, având în vedere că-l cunoşti atât de bine…
  4. Parcă spuneai că nu mai intri pe blogul ăsta, dar te înţeleg: e greu să te abţii! 😆 Oricum, mersi pentru „fidelitate”! :mrgreen:

 14. HABARNIST ESTI TU SI NU DAI RASPUNSURI CONC RETE .O TI INTR-NA CU CU STEFAN .EU VORBEAM DE ILEGALITATI FACUTE IN CADRUL PRIMARIEI TURDA.DAR VAD CA NU TE INTERESEAZA SUBIECTUL PENTRU CA D-NA RESPECTIVA NU E SEFA MARE ,NU?TU TE TII DE CAPUL SOMITATILOR NU TE OCUPI DE MICILE *GAINARII*CUM TI SE PAR PROBABIL.SAU D-NA TE-A *CUCERIT SI PE TINE*.VEZI CA ESTI PE LINGA SUBIECT?SI CINE TI-A SPUS CA NU MAI INTRU PE BLOG?FAC CE VREAU .CA DOAR NU-I SI ASTA O ILEGALITATE NU?CIT DESPRE FIDELITATE …..LAS-O MAI MOALE CA HABAR N-AI.SE VEDE DE LA O POSTA CA NU VREI SA INTRI IN POLEMICII CU D-NI DE LA PRIMARIA TURDA.STII TU DE CE.SI INCA CEVA:STEFAN A GRESIT CIND S-A COBORIT LA NIVELUL TAU.ASTA AM SCRIS .IA MAI CITESTE ODATA.SI NU L CUNOSC MAI BINE CA PE TINE DAR SE VEDE CLAR DIFERENTA. 😯

 15. Răspunsul meu a fost foarte concret. Dacă subiectul pe care-l spui consideră că e o „ilegalitate”, trebuie să mergi s-o spui organelor abilitate! Eu ţi-am precizat doar că subiectul respectiv a fost tratat pe site-ul TurdaNews… Ca principiu, ca să înveţi şi tu pe viitor, ai dreptate: suntem cu ochii numai pe „somităţi”. Excepţie Niculae Ştefan, care e doar şef de serviciu… 😆
  Referitor la Niculae Ştefan:
  – ai spus, citez: „A fost cam tăntălău”. Îţi retragi afirmaţia sau nu ai control asupra a ceea ce scrii?!
  – spui că nu îl cunoşti prea bine pe Niculae Ştefan, ceea ce este o minciună! Îl cunoşti foarte bine! :mrgreen:
  Pe de altă parte, atâta timp cât eşti un biet anonim, care nu are nici măcar curajul de a-şi asuma propria identitate (sau ţi-e ruşine?!), e greu să te creadă cineva… Inclusiv eu! Însă, acesta e stilul trepăduşilor fără coloană vertebrală, care încă mai populează umanitatea…

 16. cred ca esti cam dus cu pluta,eu nu te-am jignit ,asa ca nu ma jigni nici tu;am semnalat un abuz publicat in data de 30 mai 2010 intr-un ziar din turda referitor la ilegalitatea facuta de o functionara a Primariei TURDA,ce dracu nu intelegi?Evorba de un apartament ANL luat abuziv;intelegi stimabile?te intereseaza ca a fost luat ilegal LUATde STEFAN SANDA DANIELA SAU DE BODEA CRISTINA MARIA?Una e din CAmpia TURZII cealalta din Turda.VROIAM SA SCOT IN RELIEF CA TE DOARE IN COT DE CE A FACUT ILEGAL BODEA CRISTINA (AICI VAD CA FACI PE PROSTU)IN TIMP CE LA STEFAN SANDA DANIELA CAUTAI DOVEZI CA DISPERATU.Te intreb ca simplu cetatean daca asta iti e maseria de ce dracu nu te intereseaza subiectu?Doar cazurile se aseamana dupa parerea mea si nu numai.O DAI PE DE LATURI CA SA NU DAI UN RASPUNS CONCRET.TE INTREB IN NUMELE MARII DREPTATI PE CARE O SUSTII SUS SI TARE,DE CE NU AI NIMIC DE COMENTAT DESPRE BODEA CRISTINA? SIMPLU DE CE TE SUSTRAGI?DOAR ESTI ZIARIST NU?CHIAR TU AI SPUS-O DE ATITEA ORI CA NU FACI DECIT SA SEMNALEZI NEREGULI. EI DE DATA ASTA NICI NU TE INTERESEAZA NEREGULA RESPECTIVA,NICI PERSOANA IN CAUZASI MA INTREB IN MOD LOGIG DE CE ?CE INTERES AI DE ELUDEZI SUBIECTUL SI PREFERI SA MA JIGNESTI?TE REFERI TOT TIMPUL LA STEFAN .ATIT .NU POTI MAI MULT?TI-AM DAT UN SUBIECT .IN LOC SA TE OCUPI CA ZIARIST ASA CUM FACI CU STEFAN MA TRIMITI PE MINE LA AUTORITATI.PAI CINE NU ARE COLOANA VERTEBRALA EU SAU TU?DA ORICE PROST CARE CITESTE ISI DA SEAMA CA TU NU VREI SA TE PUI RAU CU PRIMARIA TURDA SI PERSOANA RESPECTIVA.ASTA E PREA EVIDENT .TRIMITI PE ALTI SA SEMNALIZEZE NEREGULILE ALTORA CA DOAR NU-I TREABA TA CE FACE BODEA ,SAU POATE NU VREI SA TE PUI RAU CU DUMNEZEU CA DOAR BARBATU EI E POPA SI DE, …PREA(NE)FERICITUL SA NU-L JIGNESTI CUMVA.ASA CA DACA TE RESPECTI SCRIE DESPRE TOATE ABUZURILE SI ATUNCI POATE O SA TE MAI CREADA CINEVA;DEJA AI CAM LUAT-O PE ULEI.COMENTEZA SI DE BODEA SI ANL LUAT ILEGAL SI DUPA AIA SCRIE CE MAI AI, DACA MAI AI CEVA DE SCRIS, DESPRE FAM STEFAN.ASTA ASA IN NUMELE UMANOIZILOR CU COLOANA VERTEBRALA DIN CARE SUSTI CA FACI PARTE.DECI ORI DESPRE TOT CE-I ILEGAL ORI ATUNCI NIMIC.ASTA NA-I INTELES TU VERTEBRATULE.

 17. Ta-ram-ta-tam… şi acum demonstraţia prostiei tale:
  Spuneai, citez:
  „am semnalat un abuz publicat in data de 30 mai 2010 intr-un ziar din turda referitor la ilegalitatea facuta de o functionara a Primariei TURDA”.
  Dacă erai un pic, dar un pic, chiar foarte puţin, inteligent, cred că era uşor să descoperi că „ziarul din Turda” la care faci referire era chiar… TurdaNews! Şi atunci?!
  Dovada e simplă:
  http://www.turdanews.net/can-can-a-haz-press/zvon-press/10003-zvon-press-s-nu-jinduieti-la-apartamentul-anl-al-altuia.html
  Deci, stimabile, te rog lasă-mă în pace, că ţi-ai demonstrat „inteligenţa”… Du-te la Niculae Ştefan, că semănaţi… :mrgreen:

 18. NU-MI DAU NUMELE CA NU VREAU.CE SUNT OBLIGAT SA-TI DAU TIE NUMELE MEU?SI DE UNDE STI TU CA-L CUNOSC PE STEFAN?DA-MI O DOVADA CA DOAR ESTI MARE ZIARIST NU MERGI PE PRESUPUNERI,NU? 😆

 19. Nu am spus că ai fi obligat să-ţi dai numele… Am spus doar că fie ţi-e ruşine cu tine însuţi, fie nu ai curaj să-ţi asumi propria identitate, dar continui să baţi din gură ca o „leliţă”…
  Nu mi-ar trebui mai mult de 3 încercări pentru a-ţi ghici identitatea (pe baza elementelor care deja le am despre tine; chiar dacă pare aşa, internetul nu-ţi oferă niciodată o ascundere TOTALĂ a identităţii). :mrgreen:

 20. SI TU DACA ERAI INTELIGENT ITI DADEAI SEAMA CA DE ACOLO CUNOSC AMANUNTE.IDEA ERA CA NU VREI SA COMENTEZI ARTICOLUL SI NICI DESPRE PERSOANA IN CAUZA.ASA CA UMANOIDULE DU-TE TU LA BODEA CRISTINA ,CA VOI DOI SEMANATI SI MAI MULT(NESIMTIRE)BINEINTELES.CE CREZI CA AM VISAT ARTICOLUL RESPECTIV?NORMAL CA L-AM CITIT.CA ZIARIST TREBUIA SA-TI SUSTII COLEGII CARE AU SCRIS ACEL ARTICOL (DESI A RAMAS SESIZAREA LOR IN PLOP)DAR TU MAI BINE JIGNESTI ORICE PERSOANA CARE NU-TI SUSTINE IDEILE IDIOATE DESPRE STEFAN.CA DE FAPT NU ADEVARUL TE INTERESEAZA SI NEREGULILE SAVIRSITE IN TURDA,CAMPIA TURZII SAU ORIUNDE IN TARA ASTA,CI NUMAI CELE *SAVIRSITE* DE STEFAN/DESPREA ASTA ERA VORBA ,DAR ORICUM NU PREA INTELEGI TU CHESTIILE ASTEA,EU UNU ALTCEVA NU POT SA CRED.ASA CA MAI LASA-MA CU INTELIGENTA TA ,C A NU PREA EXCELEZI.ORI, INCA ODATA,NU VREI SA COMENTEZI ARTICOLUL CA SA NU TE PUI RAU CU ANUMITE PERSOANE.SPUNE CLAR CA E ASA SI TE LAS IN PACE.SAU MAI AI O VARIANTA ; NU MAI CITI CE SCRIU,CA NU TE OBLIGA NIMENI.CULCA-TE, POATE IL VISEZI DIN NOU PE PRIETENUL TAU STEFAN PRIN CARE AI DEVENIT DE NOTORIETATE.ASTA E; MULTI CHEMATI,PUTINI ALESI

 21. SI INCA CEVA STIMABILE; LELITELE SE COMPORTA CA TINE ,ADICA REPETA LA INFINIT ACEASI BIRFA.ASTA FACI TU,NU EU.SI DACA IMI AFLI IDENTITATEA CARE-I PROBLEMA?O SA INCEPI SA-MI CAUTI NODURI IN PAPURA CA SA AI SUBIECTE DE SCRIS?PAI N-AI DECIT DACA NUMA ASTA POTI.DAR UITE SUBIECTUL BODEA ITI E PE TAVA,DAR NU SCRI UN CUVINTEL DESPRE EL.PREFERI SA TE CACIULESTI CU MINE PUR SI SIMPLU FARA ROST.ASA CA HAI SA GHICIM CINE-I LELILTA? 😆 😆

 22. Tu vezi ce tâmpenii spui?! TurdaNews e ziarul meu, iar dacă nu vroiam să se scrie despre acel subiect, nu se publica! Logic! Probabil nu ai înţeles un amănunt important: în primul rând, eu discut din calitatea de deţinător al ziarului online TurdaNews (cel mai citit din zonă, dovadă că nici tu nu te mai poţi desprinde de el, iar probele unor nereguli făcute în Turda sau Câmpia Turzii le aduci tot citând… TurdaNews!), apoi din cea de jurnalist.
  Şi trebuie să recunosc: mă interesează mult, personal, neregulile săvârşite de Niculae Ştefan, pentru că a fost mârlan cu mine! Şi nu pentru că m-a dat în judecată şi l-am câştigat, deşi nu am avut avocat (el, cu facultatea de Drept făcută la apelul de seară, a fost nevoit să apeleze la un avocat să-i scrie plângerea!)…
  Rolul meu aici nu este să comentez ce se publică pe propriul meu ziar, ce nu pricepi?! Că ai tu un interes, asta e treaba ta…
  Iar apropo de Niculae Ştefan: notorietatea nu mi-am câştigat-o prin el! E chiar culmea să pretinzi aşa ceva! Parcă ai fi Niculae Ştefan, că numai el mai crede asta!
  Despre „leliţi”: e cel care nu îşi dă nume! Care vrea să mă oblige să scriu despre un subiect care-l interesează pe el personal, nu pentru că ar fi vorba de o încălcare a legii! Du-te şi rezolvă-ţi problemele cu curaj, stimabile! Nu te ascunde după tastatură, crezând că eşti anonim (şi deştept, pe deasupra!), şi să mă obligi pe mine să-ţi fac jocurile… Şi-am mai spus: pe TurdaNews s-a scris subiectul. Nici mie nu-mi convine că nu s-a autosesizat nimeni (ca în cazul lui Niculae Ştefan,. de altfel), dar… asta e România! Dacă nu-ţi convine, fi şi tu un pic de bărbat şi du-te depune o reclamaţie/plângere la organele abilitate! Nu te mai tot plânge ca o „leliţă”… Şi nu mai aştepta să-ţi rezolve alţii problemele, că poate păţeşti aşa şi cu nevasta! :mrgreen:

Comenteaza