44 de clienți publicitari în primele 6 luni! Vă mulțumesc!

0
5.296 vizualizari
banner caribic 012019

SC Geflo Media SRL, societatea care editează siteul de știri TurdaNews, a încheiat prima jumătate a anului cu un portofoliu de 44 de clienți publicitari, fie că vorbim despre clienți publicitari constanți sau ocazionali. Am crescut împreună cu ei, iar pentru acest lucru le mulțumesc!

TurdaNews are o relație onestă cu clienții săi. Avem discuții deschise, dăm sfaturi, prezentăm soluții și oferim spații publicitare astfel încât clienții noștri să fie mulțumiți, în momentul în care au încheiat o relație contractuală cu noi. Dar, cel mai important lucru: garantăm cea mai mare vizibilitate clienților noștri, indiferent de forma în care se promovează prin intermediul TurdaNews, pentru că TurdaNews are audiența cea mai mare!

Relația cu partenerii noștri, respectiv cu clienții publicitari, ne ajută să ne dezvoltăm, să implementăm noi proiecte, să îmbunătățim TurdaNews, pe zi ce trece! Cred că acesta este secretul unei relații de succes, în care creștem împreună și culegem roadele colaborării dintre noi.

Mulțumesc tuturor acelora care au contribuit la veniturile societății care coordonează TurdaNews, cu sume mai mici sau mai mari, în funcție de campaniile publicitare derulate!

44 de clienți publicitari înseamnă ceva… Și aș vrea să cred că am reușit să-i mulțumim pe toți cei 44 de clienți pe care i-am avut în primele 6 luni ale acestui an, raportat la ceea ce și-au dorit ei, în campaniile publicitare extinse sau punctuale pe care le-au derulat.

Am intrat în a doua jumătate a anului. Evident, la fel de optimiști și la fel de dornici de… clienți noi! Pentru că avem posibilitatea să-i mulțumim pe toți! TurdaNews oferă o paletă largă de soluții publicitare, așa cum nu mai întâlniți în altă parte. Asta e garantat! Și e păcat să nu profitați de audiențele foarte mari pe care le înregistrăm, punându-vă la dispoziție o platformă de comunicare publicitară cu cititorii noștri…

Evident, avem și surprize… Dar, astea le lăsăm mai spre finalul lunii… 🙂

Comenteaza