fbpx
Acasă Blog

”Cornelaș” un oficial coleric! Cine și cât timp îl mai susține?!

0

Cornel Oltean, oficial în cadrul clubului de fotbal și administrator la SC Domeniul Public Turda SA, a declanșat un atac furibund, aproape coleric aș putea spune, la adresa mea. Și a folosit EXACT aceeași retorică pe care au folosit-o cei de la T9 (și Horea Hudrea, un datornic și ăla, precum Cornelaș, apărut pe lista oficială a Primăriei Turda), pe vremuri. Cu un ”plagiat” inventat. Iar asta îmi dă de gândit, prin prisma incidentelor recente în care am fost chemat la Poliție, după o plângere făcută de Emil Turdean.

Pont: Unde găsești cele mai ieftine telefoane Samsung S21?!

0
După cum știți, Sansung a lansat noile telefoane din Seria S21 (S21, S21 Plus și S21 Ultra), iar produsele deja fac furori, având câteva îmbunătățiri semnificative.

Când o creștere a investițiilor cu 500% pentru unii înseamnă… ”sub așteptări” și ”încetineală”

0

Închipuiți-vă că în ceva ce v-ați propus să faceți realizați un ritm de lucru de 5 ori mai mare, iar cineva vine și trage concluzia că e vorba de un ritm ”sub așteptări”, fiind vorba de o ”încetineală”… Ei bine, asta s-a întâmplat!

Când spui ”știu destul”, atunci începe declinul! Îndemn spre dezvoltare personală!

0

Le spun multora: ”Nu aștepta să facă cineva ceva pentru tine! Fă tu, în primul rând!”. Acest îndemn relevă diferența colosală dintre pasivitate și acțiune. Acțiunea este întotdeauna superioară. Prin acțiune poți dobândi ceva. Prin pasivitate, prea puține. Că nu întâmplător e și vorba aia românească: ”Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în straiță!”.

PSD joacă din nou, inteligent, pe ”ultima sută” înaintea alegerilor parlamentare?!

2

Conform unui sondaj recent al CURS, dat publicității azi, PNL conduce PSD, în intenția de vot, cu un procent aflat în marja de eroare. Iar asta înseamnă, în mod paradoxal, că alegerile parlamentare se ”joacă”, chiar dacă unii nici măcar nu-și pot închipui că e posibil! Din punct de vedere al cursei politice, cred că ne aflăm pe turnantă (ca să parafrazez cursele de alergare), iar imediat se intră în linie dreaptă.

Câți bani a luat, să… moară de COVID?!

0

Sunt mulți sceptici în ceea ce privește COVID-ul. Nu mi-am propus să-i conving de ceva, că e treaba lor dacă cred sau nu. Însă, cazul unui jandarm sibian, care era sceptic în rpivința COVID-ului, mi-a atras atenția. mai ales că s-a finalizat cu decesul jandarmului!

Meteo

Turda
cer fragmentat
5.8 ° C
6.1 °
5 °
81 %
2.6kmh
75 %
Dum
8 °
lun
11 °
mar
9 °
mie
11 °
joi
13 °

Curs de schimb

RON - Română (nou) leu
EUR
4,93
USD
4,11
GBP
5,69
CHF
4,47
HUF
0,01
TRY
0,51
BGN
2,52
HRK
0,65
CZK
0,19
PLN
1,08

Screenshot 2019 02 15 at 01.05.36