fbpx
Acasă Blog

Chiar așa sunt: JEGURI UMANE, care MINT cu nesimțire maximă!

0

Cum poți MINȚII cu nerușinare că ceea ce am scris în TurdaNews a fost o minciună, când INSTANȚA mi-a dat dreptate (în toate fazele!), stabilind că Andrei Suciu A ASCUNS informațiile pe care le știa despre jaful de la Zoo Turda?!

Caracterul jegos al celor de la T9, demonstrat chiar de ei! Admirați-le mârlănia!

2

Sunt momente în care jegurile umane ies la suprafață, în toată splendoarea lor. Un astfel de caz a fost ieri, când cei de la Asociația T9 (latura ong-istă a USR Turda) i-au îndemnat pe turdeni să-și verse banii în contul lor, pentru ca apoi ei să-i vireze Spitalului din Turda. Și azi, ca să-și justifice mârlănia, au venit cu o ”precizare”, care a pus într-o valoare mai evidentă caracterul infect al celor de acolo. Pentru că au mințit cu nerușinare!

USR Turda atac mitocănesc la adresa Diasporei!

2

Când a fost să le dea un vot, cei de la USR erau doar ”lapte și miere” cu Diapora. Acum, că nu au nevoie de vot, îi fac ”curve, proxeneți, șmenari, hoți de buzunare, milogi, țigănci cerșetoare și lucrători la negru” (eu am scris corect, nu ca agramații de la USR Turda). Dar nu intră zilele în sac și ”roata se întoarce”… 

O comunitate crește și se dezvoltă ÎMPREUNĂ! Și tot ÎMPREUNĂ trebuie să treacă și peste momentele dificile!

0

Pandemia de coronavirus poate genera și o criză economică. De fapt, nu că ”poate”, ci devine tot mai sigur! Mulți sunt îngrijorați, pentru că afacerile sunt afectate, iar odată cu impactul negativ asupra lor urmează și alte efecte (reducere de personal, sistare de activitate, situație financiară precară etc).

TurdaNews nu dă FAKE NEWS, ci PRIME NEWS!

0

Trăim vremuri destul de dificile, pe fondul actualei pandemii de coronavirus COVID-19. Asta și pentru că oamenii au nevoie de informații din surse credibile. TurdaNews este o astfel de sursă, chiar dacă unii încă mai ridică semne de întrebare. Caz concret!

TurdaNews, cu peste 100.000 de cititori unici pe săptămână, în această perioadă!

0

In momente dificile, oamenii apeleaza la sursele de informatie de incredere.
TurdaNews este principala sursa de informatie locala si in aceasta perioada, cu o crestere substantiala a celor care ne citesc si ne urmaresc!

Meteo

Turda
cer senin
8.4 ° C
9 °
7.8 °
45 %
1.5kmh
5 %
Dum
15 °
lun
14 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
18 °

Curs de schimb

RON - Română (nou) leu
EUR
4,83
USD
4,47
GBP
5,49
CHF
4,58
HUF
0,01
TRY
0,66
BGN
2,47
HRK
0,63
CZK
0,17
PLN
1,05

Screenshot 2019 02 15 at 01.05.36