fbpx
Acasă Blog

Andrei Suciu A MINȚIT! Andrei, de ce continui să protejezi Caracatița care a jefuit BANUL PUBLIC?!

0

Nu-mi plac oamenii care mint cu nerușinare! Iar Andrei Suciu, de la USR Turda, este un personaj care MINTE fără nicio jenă! Iar când spun asta, o demonstrez cât se poate de clar, fără niciun dubiu! Documentele pe care le voi prezenta acum vor fi cât se poate de clare!

Despre ipocrizia T9… Cât de credibili puteți fii, dacă dați ca certe achiziții care sunt nefinalizate/inexistente?!

0

Am văzut că cei de la T9/USR Turda au făcut o apreciere legată de suma pe care o primește Diana Apahidean, ca persoană fizică autorizată (adică, persoană juridică!) pentru ”servicii de consultanță și comunicare în relații publice la nivelul Primăriei Turda”. Și cred că merită să analizăm această informație dată de T9/USR Turda, din două perspective.

Despre mentalitate, publicul-suporter și susținerea sportului…

0

Potaissa Turda a pierdut meciul de pe teren propriu, cu elvețienii de la HVB Berna (33-35), însă a reușit calificarea în sferturile Cupei Challenge la handbal masculin, datorită victoriei din deplasare (36-33). Dubla-confruntare cu echipa elvețiană, finalizată cu o calificare deloc facilă, îmi dă ocazia să fac o introspecție mai profundă pe acest subiect, al sportului turdean, în particular și al sportului românesc, în general.

În prostie, întotdeauna se poate… mai mult! (”motivațională” de la T9)

0

Atunci când crezi că cineva nu poate fi mai prost decât îl știai, brusc apare și surpriza! Se poate și mai mult! 😁

Când ești ”fără ocupație” și vrei să te dai ”manager cu soluții”…

0

Îl citez pe Andrei Suciu: ”Am să susțin ideea unui management performant la conducerea Salinei, echipa de conducere ar trebui să aibă obiective clare, cu sume concrete care să se întoarcă din profitul Salinei în bugetul orașului.”

După 20 de ani… Unde suntem?!

0

Au trecut 20 de ani de la moartea celui care a fost Ion Rațiu… Neînțeles pe deplin de români, Ion Rațiu a rămas în amintirea colectivă ”omul cu papion”, dar și prin vorbele sale care au definit democrația atât de profund, dar atât de simplu, într-o singură propoziție… La 20 de ani de la moartea sa, ne putem pune întrebarea: Unde suntem?!

Meteo

Turda
nori împrăștiați
3.3 ° C
4 °
2.8 °
64 %
1.5kmh
40 %
lun
3 °
mar
11 °
mie
15 °
joi
7 °
vin
4 °

Curs de schimb

RON - Română (nou) leu
EUR
4,81
USD
4,43
GBP
5,72
CHF
4,53
HUF
0,01
TRY
0,72
BGN
2,46
HRK
0,64
CZK
0,19
PLN
1,12

Screenshot 2019 02 15 at 01.05.36