fbpx
Acasă Blog

USR demonstrează că e un partid bătut în cap! Iar proștii sunt de evitat, întotdeauna!

2

Dacă până acum aveam impresia că doar ăștia din teritoriu de la USR sunt bătuți în cap, iată că am avut surpriza să constat că și ăia care se dădeau ”minți luminate” sunt bătuți la fel de tare în cap! Bunăoară, Dan Barna spune că USR nu va vota niciun sprijin pentru mass media, la propunerea Guvernului PNL, pe motiv că… presa ar urma să fie aservită Guvernului! Păi, măi habarnistule, de unde ai tras tu concluzia asta?!

Momentul ăla când nu ajungi la struguri și… spui că-s acri! Cazul PressOne.

0

Am văzut ceva declarație, a cuiva de la siteul PressOne.ro, care spunea că nu aplică pentru campania de informare a Guvernului, din ”deontologie profesională”. Măi, să fie! Păi, tocmai ”deontologia profesională” te obligă, în calitate de manager, să găsești surse de finanțare ăentru publicația pe care o manageriezi, pentru a asigura plata veniturilor jurnaliștilor, pentru a asigura dezvoltarea firmei, pentru a asigura cheltuielile curente inerente care intervin în activitatea jurnalistică.

Cu părere de rău… colegii de la Ziarul 21 continuă cu ”umflarea” traficului, cu date false! Noi dovezi!

0
Așa cum am spus, o să anunț public de fiecare dată când se înregistrează date ”anormale” în ceea ce privește audiența, bazându-mă pe cunoștințele pe care le am (tehnice), dar și pe modul în care reacționează rețeaua socială facebook, la distribuirea unei posibile știri cu impact.

Scurt tratat de manipulare. Vezi cum încearcă unii să te prostească!

0

”În loc de spații verzi, pun asfalt”, este concluzia jurnalistului Horea Hudrea. Pentru cine nu se documentează sau poate fi ușor păcălit, informația poate fi credibilă. ”Cum să distrugă spațiile verzi, ca să pună asfalt?!”, te poți întreba, indignat. Însă, dacă ești suficient de deștept, te documentezi și îți dai seama că Horea Hudrea a intrat în campanie electorală, împins de la spate de finanțatorii săi din USR. 🧠

Din somnul cel adânc, USR-istul Goțiu a votat ÎMPOTRIVA eliminării subvențiilor pentru partidele politice! Acum poți dormi liniștit, Goțiule!

0

Băi, câtă nesimțire! Cei de la USR vorbesc de ”cheltuieli aiurea”, în perioada de pandemie, dar când vine votul ca să se elimine subvențiile astronomice pentru partidele politice, ei votează… ÎMPOTRIVĂ! Păi, băi ipocriților, nu vă e rușine?!

De Ziua Presei, impotenții și băbălăii de la T9 (Andrei Suciu șef) au vrut să-mi dea de lucru… Bă, rezolvați-vă problemele singuri, băbălăilor!

0

De Ziua Presei, cei de la T9 au vrut să-mi dea de lucru: să le rezolv eu nu-știu-ce problemă cu o cerere depusă de ei pe Legea 544/2001 (legea accesului liber la informații), la Primăria Turda, de vreo 4 luni…

Meteo

Turda
ploaie ușoară
9 ° C
9 °
8.9 °
87 %
1.5kmh
5 %
lun
18 °
mar
18 °
mie
17 °
joi
14 °
vin
11 °

Curs de schimb

RON - Română (nou) leu
EUR
4,88
USD
4,20
GBP
5,36
CHF
4,52
HUF
0,01
TRY
0,55
BGN
2,49
HRK
0,65
CZK
0,18
PLN
1,07

Screenshot 2019 02 15 at 01.05.36