nello construct

Blogărul clujean Groparu a demarat o nouă campanie de ajutorare a blogărului Zolty din Bogata

Blogărul clujean Groparu a postat pe blogul său (www.groparu.ro) o nouă iniţiativă menită să-l ajute pe Egyed Zoltan, cunoscut printre blogări sub numele de Zolty din Bogata. Acesta din urmă are o situaţie deosebită şi nu-şi permite cheltuielile necesare consolidării casei în care locuieşte împreună cu fratele său.

"Zolty este, după părerea mea, bloggerul cel mai ambiţios din blogosferă: orfan de mamă şi după o copilărie petrecută prin şcoli pentru persoane cu nevoi speciale, la ora actuală suferă, printre altele, de o distrofie musculară acută, şi-a petrecut toată viaţa într-un scaun cu rotile, scrie pe blog cu cele două degete (!!!) care i-au mai rămas funcţionale, şi, ca să fie tacâmul complet, casa în care locuieşte cu fratele său se surpă fără graţie. Singura sursă de venit a familiei este pensia sa de dizabilitate, iar fratele este  şomer într-o zonă de o sărăcie atroce", spune Groparu pe blogul său.

Zolty are un blog, prin intermediul căruia socializează cu cei pe care altfel nu i-ar fi putut cunoaşte. Anul acesta, Groparu şi-a propus să consolideze fundaţia casei, iar în toamnă să mai izoleze o cameră. El a reuşit izolarea unei camere, anul trecut, înaintea iernii, astfel că Zolty a făcut un pic de economie la cheltulieli.

Cum puteţi ajuta? Răspunsul îl dă Groparu:

"Cum puteţi ajuta?
Lucrurile acestea costă, iar popularizarea cazului este esenţială.
avem nevoie, ca şi până acum, de donaţiile voastre, pe care vă rog să le trimiteţi pe numele colegului Attila Ilyes, în contul RO14INGB0000999900198927
– de asemenea, vă rog să şi preluaţi această ştire pe blogurile voastre pentru a populariza cazul cât mai mult. Vă rog să menţionaţi şi povestea lui Zolty, poate senzibilizăm mai multe inimi şi reuşim să strângem o sumă decentă pentru a face ceva frumos şi trainic.
– dacă există printre dvs. vreo firmă care se poate lipsi de câţiva muncitori şi de niscai materiale (la etapa aceasta munca voluntară nu ajunge) şi doreşte să ajute, vă rog frumos să mă contactaţi la adresa groparu punct ro la gmail punct com. Vă pot oferi la schimb reclamă gratis pe blogul acesta de n-o s-o puteţi duce."

Cei interesaţi de amănunte suplimentare, pot afla de la email: groparu.ro@gmail.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: