Blocaje în trafic la intrarea în Turda dinspre Cluj

nello construct

Turdenii se plâng tot mai des de blocajele în trafic apărute pe ruta Turda-Cluj, o parte din cauza lucrărilor din oraș, dar pe de altă parte și din cauza unei „ocolitoare” care lipsește cu desăvârșire!

„Prins în trafic” a rămas și colegul nostru de la agoramedia.ro, Marian Oprea, care în cursul zilei de luni se întorcea de la Cluj dar a dat de un trafic infernal la intrarea în Turda, coada era până la Copăceni spune acesta.

Citește și: Un mesaj din 2019 revine în actualitate, la Turda: ”În caz contrar, (…) traficul rutier din Turda va fi complet congestionat”!

„Intrare în Turda dinspre Cluj… Coada până la Copăceni…. Orașul lucrului bine făcut”, s-a limitat să spună acesta, postând și o fotografie edificatoare.

Revine în actualitate necesitatea realizării unei centuri ocolitoare cât mai rapid astfel încât traficul în zona Turzii să fie degrevat. Din păcate, până acum totul este la stadiul de proiecte și promisiuni electorale.

Situație trafic în această dimineață, la intrarea dinspre Cluj:

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: