marian morar
m install
nello construct

Bilanțul anului 2022 pentru jandarmii clujeni. Peste 6000 de misiuni pentru siguranța cetățenilor

zamblau eugen

Pentru siguranța comunității, jandarmii clujeni au desfășurat peste 6000 de misiuni specifice în anul 2022. Bilanțul a fost prezentat vineri, 3 februarie 2023, la sediul inspectoratului, de către inspectorul șef al I.J.J. Cluj, colonel Cristian MAXIM.

Întreaga activitate a fost prezidată în sistem videoconferință de către șeful Direcției Juridice din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, colonel George ȘTEFAN.

În anul 2022, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au desfășurat 3563 de misiuni pe linia menținerii, asigurării și restabilirii ordinii publice.

Manifestările din spațiul public au generat creșterea numărului de misiuni pentru protecția participanților, astfel că în perioada de referință au fost organizate și desfășurate 1162 de misiuni de asigurare a ordinii publice.

citește și: ISU Cluj: Bilanțul anului 2022 în imagini

Pentru creșterea siguranței cetățenilor, jandarmii montani din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele-Fântânele au fost prezenți permanent la datorie prin acțiuni de patrulare în stațiuni și pe traseele turistice adiacente.

Totodată, în baza planurilor de cooperare și a protocoalelor de colaborare, au fost 464 misiuni în cooperare cu alte instituții.

Astfel, în urma misiunilor, au fost aplicate 2016 de sancțiuni contravenționale și au fost întocmite actele de constatare pentru 131 infracțiuni, dintre care 70 constatate independent și 61 constatate în cooperare cu alte instituții.

În anul 2022, efective ale inspectoratului au asigurat paza la 31 obiective de pe raza județului, au executat 978 misiuni de pază a transporturilor de valori, bunuri, produse cu caracter special și corespondență clasificată și au menținut ordinea interioară pe timpul desfășurării ședințelor la 31 săli de judecată.

În anul 2023, echipă IJJ Cluj își propune creșterea performanței activităților operative și de suport, precum și a capacității instituționale de gestionare a situațiilor din domeniul ordinii publice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2