Bilanț UNTOLD: 250 de amenzi, 84 de persoane sunt cercetate pentru trafic sau consum de droguri

untold scena

Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca s-a încheiat. S-au dat peste 250 de amenzi, 84 de persoane sunt cercetate pentru trafic sau consum de droguri, iar 19 persoane care au participat la festival au ajuns la spital.

Pe parcursul celor patru zile de vestival, jandarmii și polițiștii au fost prezenți pe traseele de afluire și defluire a participanţilor și în zonele aglomerate, cum ar fi gară, aeroport, traseele mijloacelor de transport în comun, dar și în zonele de cazare a turiştilor români şi străini.

Jandarmii au prins 57 de persoane care vindeau sau consumau droguri în perimetreul festivalului. De asemenea, polițiștii clujeni și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au prins și ei alte 27 de persoane care traficat sau consumau substanțe interzise. Aceste persoane sunt acum cercetate de organele abilitate.

De asemenea, polițiștii au aplicat 200 de amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și șoferilor care nu au respectat legislația.

În punctele medicale avansate, 651 de persoane au solicitat consult medical.

Peste 65.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediția din 2021 a festivalului UNTOLD.

Timp de patru zile, fanii veniți din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de prezența celor mai mari artiști, DJ-i și trupe live. Fiecare invitat al festivalului UNTOLD și-a declarat entuziasmul de a ajunge la un eveniment cu public, după o perioadă de doi ani de pauză.

 

 

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top