Bema SRL dezăpezeşte drumurile din Turda

nello construct

Licitaţia pentru dezăpezirea drumurilor judeţene s-a încheiat la sfârşitul lunii octombrie. În urma acesteia trei firme clujene se vor ocupa de buna desfăşurare a traficului rutier pe perioada iernii.

 

 

Au fost licitate cinci loturi pe ruta: Cluj-Gilău, Huedin, Turda, şi Dej. Câștigătorii sunt: SC Drum Construct – pentru zona Huedin, RADJ – pentru zonele Gilău, Dej şi Gherla şi Bema SRL – pentru zona Turda.

 

Clujul se poate lăuda că e singurul judeţ din ţară care nu a avut nici un drum blocat anul trecut, RAADPP doreşte să asigure permanenţa şi să instutuite un comandament de iarnă în acest sens. Consiliul Judeţean Cluj şi Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat gospodăresc în prezent 1.229 km de drumuri judeţene.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: