m install
petlinii
nello construct

Bătăușii de la restaurantul ”Sarea-n Bucate” încă n-au primit arest preventiv, din… lipsă de procedură!

zamblau eugen
floris

În mod surprinzător, propunerea de arestare preventivă a Parchetului Turda nu a fost judecată de către Judecătoria Turda, la termenul de ieri, așa cum era anunțat inițial, motivul fiind… lipsa de procedură.

Propunerea de arestare preventivă a venit la o săptămână de la producerea faptei. Cauza a fost amânată pentru data de 13 februarie (luni), de la ora 12.00, zi în care este așteptat să se ia o decizie, amânarea pentru arestări preventive fiind foarte rară.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a propus arestarea preventivă a celor doi agresori, Sorin Vălean și Andrei Gherman, care au fost autorii unei agresiuni împotriva lui Alexandru Bolboacă, în seara zilei de 1 februarie 2023, la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din zona Turda-Băi.

Cei doi au fost căutați cu ”mascații”, în urmă cu câteva zile, dar nu au mai fost găsiți.

Citește și: Mascații îi caută pe autorii scandalului de la Restaurantul „Sarea-n Bucate”! (VIDEO)

Prietenii celor doi, din zona lumii interlope, fac haz de autorități, punând poze pe Facebook din diverse locații de pe mapamond, pozele dovedindu-se ulterior că au fost realizate în trecut.

Cei doi acuzați l-au desfigurat în bătaie pe Alexandru Bolboacă, asupra căruia au tăbărât cu pumnii și cu picioarele. De asemenea, Andrei Gherman a agresat-o și pe cea care administrează locația și a spart geamurile restaurantului.

Citește și: Avem tot FILMUL bătăii de la Restaurantul ”Sarea-n Bucate” din Turda, de aseară! ”Bombardierii” s-au încăierat din senin! (VIDEO – imagini cu impact emoțional)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: