Bătaie cu interlopi la Câmpia Turzii!

foto_062016_bataie-generala

Duminică mai multe forțe de ordine au fost mobilizate la Câmpia Turzii pentru a aplana un conflict izbucnit în zona clubului Infinity.

Poliția a fost sesizată despre producerea incidentului în jurul orei 18, cu privire la faptul că în fața unui local public de pe strada Gh.Barițiu, între mai multe persoane a izbucnit un scandal.

La fața locului polițiștii au identificat 5 bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 42 de ani din Câmpia Turzii și Bolduț, care pe fondul consumului de alcool și al uni conflict mai vechi, s-ar fi agresat reciproc. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost rănit și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. De asemenea, o femeie care a intervenit pentru aplanarea conflictului a suferit și ea vătămări corporale.

„Polițiștii s-au sesizat cu privirea la infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, urmează ca în funcție de starea victimelor să se efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra persoanei” declară pentru TurdaNews, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

La fața locului au intervenit echipe mixte ale poliției și jandarmeriei pentru aplanarea conflictului.

UPDATE: În conflict s-au folosit răngi și cuțite. Ar fi vorba de doi interlopi, care s-ar fi bătut cu alți 3 bărbați, cu care aveau un conflict mai vechi.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top