Bătaie de joc: Programați la vaccinare de la ora 8.00, dar… centrul de vaccinare se deschide abia la 10.00! (UPDATE 4)

WhatsApp Image 2021-09-28 at 09.42.15

Circa 20 de persoane stau și așteaptă în ploaie, la centrul de vaccinare de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu” din Turda, după ce platforma de vaccinare le-a permis să se programeze de la ora 8.00, însă centrul se deschide abia la ora 10.00!

La începutul acestei luni, s-a anunțat faptul că centrul de vaccinare de la CNMV Turda își reduce activitatea și va funcționa doar în zilele de marți, între orele 10.00-14.00.

Citește și:

Exclusiv: Centrul de vaccinare de la CNMV Turda își reduce activitatea

”Platforma ne-a permis să ne programăm de la ora 8.00. Când am ajuns aici, am găsit centrul de vaccinare închis. Am sunat la numărul de telefon indicat, dar nu răspunde nimeni. Acum suntem vreo 20 de opersoane care stăm și așteptăm în ploaie, pentru că centrul se deschide doar la ora 10.00.

Este și un vârstnic de 94 de ani, pe care l-au scos afară din sala de așteptare, că au spus că nu are voie să stea acolo. Oamenii vor să se vaccineze, dar nu are cine! E bătaie de joc!”, acuză un turdean care așteaptă deschiderea centrului de vaccinare, încă de la ora 8.00.

La începutul lunii august, Primăria Turda a anunțat faptul că centrele de vaccinare de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” și Școala ”Horea, Cloșca și Crișan” sunt închise, din cauza perioadei de concedii.

”Vă informăm că la centrul de vaccinare amenajat la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu și centrul de vaccinare de la Școala gimnazială Horea, Cloșca și Crișan activitatea este suspendată pe perioada concediilor. Vom reveni cu un anunț în momentul în care va fi reluată activitatea.”, preciza la vremea respectivă Primăria Turda.

La acel moment, la centrul de vaccinare de la CNMV programul era de 8 ore, zilnic. Ulterior, la începutul lunii septembrie, s-a anunțat că s-a redus programul de vaccinare la 4 ore pe săptămână, în ziua de marți.

UPDATE:

”Se pare ca a fost o neînțelegere la Turda în ceea ce privește programul centrului, care într-adevar este modificat cu începere de la ora 8. Deja se vaccinează la centru și toată lumea a fost preluată.”, ne-a transmis subprefectul Irina Munteanu.

Oamenii, însă, spun că nu e deloc așa și că așteaptă în continuare în ploaie.

UPDATE 2:

La ora 9.45 au intrat primele persoane la vaccinare. Între timp, circa 20 de persoane ar fi plecat, conform unui bărbat care a așteptat de la ora 8.00 deschiderea centrului de vaccinare.

UPDATE 3:

Este ora 10.15. Oamenii încă așteaptă afară în ploaie. Au intrat 5 persoane. Însă, nu se pot vaccina. Că nu le funcționează calculatoarele.

UPDATE 4:

Este ora 10.45. Abia acum a început procesul de vaccinare. Cele 5 persoane care au intrat înăuntru, au așteptat acolo circa o oră.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top