Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a amenințat soția cu moartea!

violenta-familie-1068x601-822x463

Un bărbat de 67 de ani, din Lunca Mureșului, și-a amenințat soția cu moartea în cursul zilei de ieri, pe fondul consumului de alcool, iar azi a fost reținut de polițiști după ce nu a respectat ordinul de protecție care îi interzicea să se apropie de soția sa.

”La data de 18 septembrie 2021, în jurul orei 13,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit la o locuință din Lunca Mureșului unde o femeie a reclamat faptul că a fost amenințată de către soțul său.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat, cu moartea, soția.

Polițiștii au întocmit, față de bărbat, dosar penal, pentru amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu prin care l-au obligat să părăsească deîndată locuința, fiindu-i interzis să se apropie de soția sa.

Ulterior, în jurul orei 22,00, bărbatul s-a întors la locuință, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea prevederilor ordinului provizoriu de protecție, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.”, a precizat IPJ Alba.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top