marian morar
m install
nello construct

Bărbat înjunghiat după un scandal într-un bar! E în stare gravă la spital! (UPDATE)

zamblau eugen

Un bărbat din Jucu a fost înjunghiat în mod barbar, pe terasa unui bar. Totul s-a petrecut seara trecută iar victima se află acum în stare gravă la spital.

Practic, potrivit unor martori oculari, scandalul ar fi izbucnit între fostul soț și actualul iubit al unei clujence.

În jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu a avut loc o agresiune între doi bărbați.

Din cercetările preliminare rezultă că între cele două persoane ar fi existat un conflict, urmat de o agresiune, rezultând rănirea unuia dintre ei cu un obiect ascuțit. La scurt timp, unul dintre cei doi ar fi părăsit locația.

Ulterior, în jurul orei 19.15, printr-un alt apel la SNUAU 112 a fost sesizat faptul că acesta a fost găsit rănit, într-un ansamblu de locuințe din aceeași localitate.

„Cercetările se află în curs de derulare”, informează IPJ Cluj.

UPDATE:

Unul dintre bărbați a încasat 5 lovituri de cuțit, agresorul autoînjunghiindu-se ulterior. Acesta din urmă, în vârstă de 45 de ani, a decedat vineri dimineața la Spitalul Județean Cluj. Victima este internată în stare stabilă la spital.

„Ambele persoane au fost investigate și au primit îngrijiri în UPU. Pacientul în vârstă de 45 de ani a suferit un stop cardio respirator și un soc hemoragic, urmare a unei autoagresiuni prin înjunghiere la nivel inghinal cu secțiune de arteră femurală s-a aflat în stare critică pe secția ATI . Cu tot efortul medicilor, pacientul a decedat în aceasta dimineață.

Celălalt pacient, un bărbat de 47 de ani se află în acest moment în stare stabilă pe secția ATI a spitalului, pentru monitorizare și tratament de specialitate”, spune Dorel Danciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Cluj, citat de cluj24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2