m install
nello construct

Bărbat în vârstă de 66 de ani dispărut de la domiciliul său din Cluj Napoca

floris

Un bărbat în vârstă de 66 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 13 decembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 13 decembrie a.c,  FLOREA AUREL, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors .

SEMNALMENTE – înălţime aproximativ 1.60 m, greutate aproximativ 60 kg, talie medie, constituţie fizică – slab, faţă ovală, ochi căprui, nas turtit, buze subțiri, bărbie ascuțită, ten deschis, păr grizonat.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, încălțăminte sport de culoare deschisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: