m install
nello construct

Bărbat în vârstă de 64 de ani din Cluj Napoca dat dispărut

floris

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 26 februarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 februarie a.c., în jurul orei 18.00, BOTAR EUGEN, în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

 

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.60 m, circa 40 de kg;

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, bluză de culoare gri, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Menționăm faptul că poliția a fost sesizată despre plecarea persoanei la data de 26 mai a.c., iar acordul de mediatizare din partea familiei a fost exprimat în cursul acestei zile.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: