m install
nello construct

Bărbat decedat în fața unei săli de jocuri de la Materna! A murit după ce a încasat un pumn! (UPDATE 3)

floris

Noaptea trecută în zona unei săli de jocuri de la Materna a avut loc un incident soldat cu decesul unei persoane.

Echipaje de ambulanță și poliție s-au deplasat de urgență la fața locului. Medicii de la serviciul de ambulanță au acordat asistență de specialitate dar fără ca victima să mai poată fi readusă la viață.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:

Evenimentul s-a produs în jurul orei 4 în această dimineață. Din informațiile pe care le deținem, a izbucnit un conflict spontan între două persoane pe fondul consumului de alcool.

Unul dintre băbați a fost lovit cu pumnul, a căzut pe carosabil și a decedat. S-a încercat resuscitarea, dar fără rezultat.

La această oră poliția face încă cercetări la fața locului, s-a început audierea martorilor la incident, există suspiciunea de omor, dar mai multe amănunte se vor cunoaște abia la definitivarea anchetei și după efectuarea necropsiei.

Potrivit IPJ Cluj, se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul pentru încadrarea juridică a faptei: „lovituri cauzatoare de moarte” sau crimă!

politia materna

UPDATE 2:

Conform unor informații, incidentul a fost surprins pe camerele video de la sala de jocuri. Cei doi au fost în Infinity Games. Apoi au ieșit afară și s-a iscat altercația. Victima l-ar fi lovit prima dată pe celălalt, iar celălalt i-a dat un pumn și victima a căzut. După ce a căzut l-a mai lovit de vreo două ori cu piciorul.

”Poveștile” inventate de un alt pseudo-jurnalist local, Ovidiu Bucur, nu sunt reale, fiind doar invenții! Ovidiu Bucur a scris că victima era cu soția celui care l-a lovit și de aici a pornit scandalul.

UPDATE 3:

Victima ar fi Pedro Onacă (32 de ani), din Turda, căsătorit cu 4 copii. Conform unor informații, agresorul ar lucra la una din tarabele amplasate la Zilele Municipiului Turda.

pedro onaca

UPDATE 4:

Soția a anunțat că înmormântarea va fi duminică.

”Toți care doresc să își ea rămas bun de la  Pedro Onaca este la capela din Micro III, priveghi-ul este de la ora 18:00 și mâine la ora 18:00, înmormantarea este de la ora 13:00 duminică”, a anunțat Naomy Onacă.

UPDATE 5:

Citește și:

EXCLUSIV: Agresorul lui Pedro Onacă este în arestul Poliției!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: