m install
nello construct

Bărbat dat dispărut în zona Ploscoș, căutat de poliție și pompieri!

floris

Un bărbat în vârstă de 57 de ani este căutat de seara trecută de către poliție și pompieri după ce a fost dat dispărut de aparținători.

Acesta lucra la o fermă din zona Ploscoș, mai multe echipe de căutare au întreprins cercetări și în satele din jur, dar până la această oră nu a fost găsit încă.

Poliția ia în calcul toate variantele, cei care-l cunosc se tem de ce este mai rău. Căutările au fost reluate în această dimineață.

„Ieri, în jurul orei 18:20, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, care se deplasa pe jos dinspre Turda spre Ploscoş, cu privire la faptul că s-a rătăcit.

Din discuţiile telefonice purtate cu acesta, poliţiştii au stabilit că este un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Au fost constituite mai multe echipe de căutare formate din poliţişti, pompieri, jandarmi şi lucrători din cadrul A.V.P.S Turda, care au efectuat căutări, însă persoană nu a fost găsită.

În această dimineaţă, căutările au fost reluate pentru depistarea şi identificarea persoanei” transmite Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: