nello construct

”Baghera” a făcut contestație la condamnarea pentru viol, iar Judecătoria Turda a decis…

Scrob Sorin Sergiu, cunoscut mai mult sub porecla de ”Baghera” sau ”Lordul” drogului zombie din Câmpia Turzii, a încercat să scape de pedeapsa primită pentru viol, iar Judecătoria Turda s-a pronunțat pe seama contestației sale.

Practic, instanța i-a solicitat condamnatului să menționeze baza legală pe care o invocă pentru a scăpa de pârnaie.

Citește și: A patra solicitare de revizuire a dosarului pentru BAGHERA! Vrea să fie liber și gata!

”Respinge contestaţia la executare formulată de către contestatorul S. S.S., privind Sentinţa Penală nr. 456 pronunţată la data de 15 noiembrie 2021 de către Judecătoria Turda în dosarul penal nr. 2394/328/2021, definitivă prin Decizia penală nr. 568/27.04.2022 a Curţii de Apel Cluj.”, a fost decizia Judecătoriei Turda.

Reamintim că Scrob Sergiu Sorin, cel care a fost poreclit ”Baghera” sau ”Lordul Drogurilor” în Câmpia Turzii, fiind arestat și condamnat pentru că furniza ceea ce presa a catalogat ”drogul zombie”, a primit o condamnare dură la Judecătoria Turda, în instanța de fond, pentru acuzația de viol.

Condamnarea a venit pe fondul unui concurs de infracțiuni, dar și pe fondul unor condamnări anterioare sau eliberări condiționate, inclusiv a unor amenzi penale transformate în zile de muncă în folosul comunității, dar care nu au fost executate și s-au transformat în zile de închisoare.

Citește și: Condamnare dură pentru ”Baghera” sau ”Lordul Drogurilor” din Câmpia Turzii, acuzat de viol: peste 15 ani de închisoare!

”Baghera” a intrat în atenția presei în vara anului 2018, după apariția în spațiul public a mai multor tineri cu mers haotic, inconștient, în urma consumului așa-zisului ”drog zombie”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: