Azi s-a semnat contractul de finanţare europeană!

nello construct

Astăzi s-a semnat contractul de finanţare europeană pentru reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare din Turda şi Câmpia Turzii. Proiectul are o valoare totală de 79,8 milioane euro, fiind cea mai mare investiţie din bani europeni de până acum, pentru zona noastră. „Azi am semnat proiectul. În acest moment totul a devenit în conformitate cu documentaţia Comunităţii Europene”, ne-a declarat directorul Companiei de Apă Arieş SA, Alexandru Sabău.

 

Conform celor spuse de Sabău, în acest moment s-au deschis posibilităţile de accesare a fondurilor. Însă, acest lucru nu înseamnă că deja vor începe lucrările. Trebuie respectate anumite etape, fiind vorba de bani europeni, cum ar fi postarea documentaţiilor, trimiterea ofertelor, analizarea lor, eventuale contestaţii etc. Aceste demersuri ar putea dura până în lunile decembrie – ianuarie. 

 

„Ne bucurăm că am reuşit să recuperăm întârzierile care au fost, de genul săptămânilor sau chiar lunilor. Şi trebuie să precizez un lucru: cei care au lucrat la implementarea lui sunt de toate culorile politice. Oricum, eu nu am vreme să dau replici politice, pentru că menirea mea e să fac treabă şi e mai important decât să-i dau replica la Şandor. Probabil, lucrările efective vor începe în primăvara anului viitor”, a spus Alexandru Sabău.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: