marian morar
m install
nello construct

Azi s-a inaugurat sediul AUR la Câmpia Turzii. Surpriza: A venit și George Simion! (VIDEO)

zamblau eugen

Azi, în jurul amiezii, a avut loc inaugurarea sediului AUR de la Câmpia Turzii, în prezența liderilor clujeni ai partidului, dar și a lui George Simion, care a sosit la noua locație ceva mai târziu.

Cristian Șipoș, liderul AUR Cluj, a spus că ”sunt convins că vom avea primar aici, Marian Morar și-a luat acest angajament”. Fostul deputat Mircea Irimie, liderul Partidului Republican Cluj, parte a Alianței AUR, a spus că AUR a ajuns la 30% și că ”este mai puternic decât PSD și PNL”. El a mai spus că există un susprplus de 500.000-600.000 de angajați la Stat, pe salarii destul de mari și că asta este ”o povară pentru națiune”.

Irimie a criticat modul în care arată municipiul Câmpia Turzii și a spus că ”în acest moment nu există un om politic mai mare ca Marian Morar, la Câmpia Turzii”.

Candidatul AUR la Primăria Câmpia Turzii, Marian Morar, a amintit faptul că l-a ajutat în 2016 pe Dorin Lojigan să ajungă primar, însă a ajuns la concluzia că ar putea face mai mult pentru comunitate. ”Am peste 30 de ani de afaceri. În afaceri, ai greșit, ai plătit! În administrația locală nu e așa!”, a spus Morar, care consideră că abilitățile sale de antreprenor se pot pune în valoare din calitatea de primar/manager al localității, mai ales că are și studiile de specialitate în domeniul administrativ și experiența necesară în administrația publică locală, din poziția de administrator public. Însă, a făcut referire și la faptul că nu este lăsat să facă multe lucruri care ar fi benefice comunității, pentru că primarul Lojigan s-ar opune.

”Am avut multe inițiative care nu s-au dus la bun sfârșit, s-au blocat”, a explicat Morar, dând ca exemplu relocarea pieței de miercurea, pe vechiul amplasament, respectiv pe platoul din Berc. Marian Morar a explicat că a dat o dispoziție, din calitatea sa de administrator public, ca până în 6 martie să se realizeze această relocare, însă bănuie că primarul Lojigan s-ar opune acestui demers. ”Aștept să văd dacă domnul primar îmi va bloca inițiativa”, a spus Marian Morar.

”Eu cred că pot fi un manager mai bun pentru orașul ăsta! La Câmpia Turzii nu o să dezamăgim, o să facem o figură frumoasă”, a promis candidatul AUR, care a făcut referire la problemele interne din PSD, dar și la ”fuga unora din PNL”, adăugând și ”situația ridicolă” în care Avram Gal și Lojigan vor merge împreună pe stradă, pentru a face campanie propriei liste comune de la alegerile europarlamentare.

Vezi mai jos un material video de la inaugurarea sediului AUR Câmpia Turzii:

La Câmpia Turzii a sosit și președintele AUR, George Simion, care a spus că-l susține pe Marian Morar și i-a îndemnat pe membrii și simpatizanții AUR să-l susțină, dar și să promoveze mesajele partidului.

Vezi mai jos apariția lui George Simion și discursul ținut în fața celor prezenți:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2