nello construct

Avram M. Gal îi cere socoteală primarului Lojigan: ”Îi solicit să facă public documentele ce stau la baza deciziei de tăiere a brazilor din Parcul Central!”

Liderul PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, pune la îndoială legalitatea tăierii brazilor din parcul central Câmpia Turzii și îi solicită primarului Dorin Lojigan să prezinte PUBLIC documentele care au stat la baza acestei decizii.

“Îi solicit primarului Dorin Lojigan să facă public documentele, (inclusiv autorizația de mediu), ce stau la baza deciziei de tăiere a brazilor din “Parcul Central” din Câmpia Turzii. Cetățenii orașului au dreptul la transparență și la o înțelegere completă a motivațiilor și a procesului decizional care au dus la această acțiune.

Este esențial ca administrația locală să demonstreze responsabilitatea și respectul față de mediu și față de comunitate prin prezentarea clară a tuturor documentelor relevante.”, a transmis Avram Gal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: