nello construct

Avram Gal și-a anunțat sloganul de campanie electorală: ”Eu ăsta sunt!”

Eu ăsta sunt! De fiecare dată când mă privesc în oglindă sau reflectez asupra vieții mele, mă văd în culori vii și complexe. Cu bune și cu mai puțin bune, ca orice om. Cu realizări de care sunt mândru și cu momente în care am învățat din greșeli. Viața mea este plină de aprecieri, dar și de controverse, dar acestea nu mă definesc. Ceea ce mă definește sunt energia, dinamismul și pasiunea cu care mă dedic fiecărei activități sau clipe pe care o trăiesc.

De-a lungul anilor, am fost întotdeauna lângă oameni. Îmi place să fiu acolo pentru cei care au nevoie de mine, să îi ajut și să mă implic. Adesea, am fost acolo unde te-ai aștepta mai puțin. Și am învățat mult din asta. Oamenii sunt surprinzători și plini de resurse. De la ei am învățat să fiu pozitiv și să evit negativismul. Pentru că, indiferent de situație, există întotdeauna o rază de speranță.

Am crescut în municipiul Câmpia Turzii și îl iubesc din tot sufletul. M-am plimbat pe străzile lui, am fost martor la schimbările sale și am visat la un viitor mai bun pentru el. De aceea candidez la funcția de primar. Nu pentru mine, ci pentru orașul nostru. Pentru că împreună, putem face din Câmpia Turzii un oraș mai bun.

Desigur, trăim într-o societate unde uneori diploma este mai importantă decât priceprea. E trist, dar e realitatea. În occident, mentalitatea este diferită. Acolo, contează ceea ce știi să faci și cât de repede poți realiza lucrurile. Nu titlurile sau diplomele definesc competența, ci experiența și aptitudinile. Îmi doresc ca și noi să adoptăm această perspectivă și să valorizăm oamenii pentru talentul și dedicarea lor, nu pentru hârtiile pe care le dețin.

Așadar, „Eu ăsta sunt!” – un om pasionat, dedicat și dornic să aducă schimbarea.

Vă invit să ne unim forțele și să construim împreună un Câmpia Turzii mai bun, mai prosper și mai apropiat de oamenii săi.

Împreună, putem face diferența!

Avram Marius GAL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: