Avram Gal şi-a făcut blog

nello construct

Începând de săptămâna aceasta aveţi ocazia de a intra în legătură directă cu candidatul pentru funcţia de deputat în Parlamentul României, din partea colegiul 7 Câmpia Turzii, Avram Gal, prin intermediul blog-ului său: www.galavram.ro.

„Aici veţi găsi informaţii despre experienţa profesională, program, familie, activitate politică, galerie foto, iar la secţiunea, articole blog, veţi fi inştiinţaţi zilnic despre campania dusă de Avram Gal pentru a-şi promova imaginea. Orice problemă aveţi, sunteţi rugaţi să scrieţi pe blog-ul mai sus menţionat şi în cel mai scurt timp domnul Avram Gal vă va răspunde tuturor întrebărilor în măsura în care subiectul acestora are legătură cu activitatea desfăşurata de dânsul”, se precizează în comunicatul trimis redacţiei TurdaNews.net.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: