Avram Gal a devenit consilier al Ministrului Apărării!

avram gal armata

Avram Gal a fost numit consilier consilier pe Relații Publice și Comunicare în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Numirea s-a făcut săptămâna trecută.

Avram Gal este absolvent al Colegiului Național de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliție  și absolvent al Colegiului Național de Apărare.

Politicianul din Câmpia Turzii se afla în relații apropiate cu Ministrul Apărării, Gabriel Leș, alături de care a fost în primele zile ale acestui an, la o pensiune în Maramureș. La rândul său, Ministrul Apărării a onorat invitația lui Avram Gal, care a organizat recent un important summit al valorilor creștine, la Cluj-Napoca, cu o participare internațională.

Citește și:

Avram Gal, la o pensiune din Maramureș alături de… ministrul Apărării Naționale!

Avram Gal a mai ocupat funcția de consilier în cadrul Ministerului de Interne, pe vremea când ministru era Cristian David.

Președinte al ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a fost ales și Preşedinte al Departamentului de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din cadrul organizației ALDE Cluj, în cursul anului trecut.

În aceste zile, Avram Gal se află în SUA, însoțindu-l într-o delegație pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a avut unele întâlniri oficiale, urmând ca la jumătatea lunii să se reîntoarcă în țară.

”A fost o plăcere să mă întâlnesc, în cadrul vizitei în Statele Unite, cu Mike Pence, vicepreședinte SUA și președinte ex-officio al Senatului SUA, dar și cu gen.lt.(r) Keith Kellogg, consilierul său pentru securitate națională. În discuțiile pe care le-am avut, am subliniat importanța aprofundării cooperării în cadrul parteneriatului strategic România-SUA și i-am făcut vicepreședintelui SUA invitația de a efectua o vizită în România.

Totodată, mă bucur că am avut prilejul să discut cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2016. Am vorbit, în primul rând, despre consolidarea relației între forurile legislative român și american, lansându-i invitația ca senatori americani să vină în vizită în #România pentru a cunoaște țara noastră așa cum este ea, nu cum o prezintă unii “binevoitori””, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

 

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top