avramut intalnire

Avram Gal a avut zilele acestea o întâlnire de lucru cu fostul ambasador al Serbiei în SUA

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a avut zilele acestea o întâlnire de lucru cu unul dintre cei mai influenți lobbyiști din SUA, fostul ambasador al Serbiei în SUA, domnul Vladimir Petrovic.

În această săptămână am avut o întrevedere cu domnul Vladimir Petrovic, fost ambasador al Serbiei în Statele Unite ale Americii.

Am discutat cu acesta despre potențialul economic fantastic pe care țara noastră îl are pentru investitorii americani, în contextul dezvoltării proiectelor militare NATO în România.

Din informațiile primite de la domnul Petrovic, am demarat o procedură de elaborare a unei strategii ministeriale de dezvoltare pentru toate regiunile de dezvoltare din România, care să cuprindă atragerea de investiții americane și multinaționale.

Odată finalizată această strategie, o voi propune spre consultare domnului ministru.

Ulterior mandatului de ambasador, Vladimir Petrovic a lucrat drept consultant pentru guvernatorul statului Michigan, cel mai dezvoltat stat american în materie de industrie, astfel că „know-how-ul” dobândit de acesta reprezintă o resursă pe care țara noastră o poate exploata în perioada următoare.“ a postat Avram Gal pe contul de Facebook.

Comentarii

ULTIMELE articole: