m install
nello construct

Avertizare Cod Portocaliu și Cod Galben de inundații pe Arieș! De când intră în vigoare?

floris

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de inundații valabile și pentru râul Arieș până pe 3 decembrie.

„Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 72 de ore ca urmare a precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare” informează INHGA.

COD GALBEN, valabil în perioada  30 noiembrie, ora 18.00 – 3 decembrie ora 24.00. Instituit și pentru râul Arieş (judeţele: Alba şi Cluj).

COD PORTOCALIU: 1 decembrie, ora 3.00 – 3 decembrie, ora 12.00. Vizat: râul Arieş – bazin amonte S.H. Baia de Arieş şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Baia de Arieş (judeţele: Alba şi Cluj).

Citește și:

Cod Galben la Cluj chiar de Ziua Națională! Ploi și intensificări ale vântului!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: