Avem peste 35.000 de fani pe Facebook! Vă mulțumim!

35000 likes

TurdaNews a depășit bariera de 35.000 de fani ai paginii de Facebook (www.facebook.com/turdanews) în aceste zile, pe fondul interesului constant și major al publicului din zona Turda-Câmpia Turzii, care apreciază că siteul nostru de știri este principala sursă de informație locală.

 

Jumătate dintre acești fani au între 25-44 ani, 20% reprezintă categoria celor tineri (până în 25 de ani), în timp ce persoanele peste 45 de ani reprezintă un procent de 30% din totalul fanilor.

fani demografic

În ceea ce privește audiența locală, TurdaNews are mai mulți cititori decât toată concurența la un loc!

Conform datelor de audiență locală (cititori cerți din Turda și Câmpia Turzii) valabile pentru ieri (marți, 11 decembrie 2018), TurdaNews a avut cu peste 400% mai mulți cititori comparativ cu siteul situat pe locul 2, toate siteurile locale de știri, la un loc, nereușind să ajungă la jumătate din audiența TurdaNews!

audienta locala

”Ne bucură faptul că TurdaNews este atât de apreciat de locuitorii din zona Turda – Câmpia Turzii, dar și faptul că avem foarte mulți cititori inclusiv din Cluj-Napoca. De altfel, TurdaNews este un site vizibil inclusiv la nivel național, fiind singurul site local acceptat în platforma de știri Google News. De altfel, siteul nostru este singurul care oferă secțiune de Mică Publicitate gratuită, secțiune calendaristică de Evenimente din zonă, transmisiuni live ale jocurilor echipei de handbal Potaissa Turda, dar și o impresionantă galerie cu materiale video sau fotografii, de la diverse evenimente. Suntem la finalul unui an bogat în informație, iar faptul că un public atât de numeros ne apreciază profesionalismul, echidistanța, corectitudinea, curajul de a aborda subiecte delicate sau varietatea de informație locală pe care o acoperim și o livrăm celor interesați, nu poate decât să ne onoreze!”, a declarat jurnalistul Gelu Florea, managerul siteului de știri.

TurdaNews a fost lansat în 1 august 2008, cu intenția declarată de a deveni principala sursă de informație locală, lucru reușit abia la un an după apariție. În prezent, subiectele care sunt publicate pe siteul de știri, editat de societatea Geflo Media SRL (al cărei acționar unic este jurnalistul Gelu Florea), sunt furnizate de 4 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top