marian morar
m install
nello construct

Avem campioane la șah! Cristurean Noielia și Cristurean Andreea sunt fetele de aur ale Turzii!

zamblau eugen

Turda are campioane la șah! Cristurean Noielia și Cristurean Andreea sunt fetele de aur ale orașului nostru, asta după ce au adus acasă o mulțime de medalii.

În perioada 21-24 Februarie 2024, la Căciulata, au avut loc campionatele naționale școlare, campionate la care micile turdence nu doar că au participat, dar au și avut rezultate excelente.

În urma campionatelor, Cristurean Noelia a obținut titlul de dublă campioană națională la șah rapid și blitz, iar Cristurean Andreea a obținut 3 medalii de bronz la șah rapid, blitz și dezlegări. Cele două fete sunt eleve ale școlii gimnaziale ”Ioan Opriș” din Turda și sunt antrenate de Marin Fântână și Cătălin Ardelean.

Marin Fântână, președintele Șah Club Potaissa Turda (club la care sunt legitimate fetele) le felicită pe cele două campioane pentru rezultatele excelente, dar și părinții care se implică zilnic în dezvoltarea frumoasă a tinerelor noastre.

Rezultate meritorii la campionatele naționale școlare de șah rapid, blitz și dezlegări au obținut și copiii Vitan Daniel (care a obținut locul 6 la șah rapid și a luptat până în ultima partidă pentru un loc pe podium), Drăgan Dragoș (locul 7 la șah blitz, fiind doar la al doilea concurs la care participă), Topan David, Gherman George, Gherman Sofia, Tanțău Casian și Iozsa Anton.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2