m install
nello construct

Autoritățile județene alocă sume importante de bani cultelor religioase din zonă

floris

Consiliul Judeţean inteţionează să aloce sume suplimentare unor biserici din Câmpia Turzii şi Comuna Mihai Viteazu, în cadrul ședinței ordinare de mâine.

Printre proiectele ce figurează pe ordinea de zi a ședinței se află și cel hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Cluj nr. 118/2014 privind nominalizarea pe unităţi de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, a sumei de 800.000 lei aprobată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 3/2014, la Capitolul nr. 67.02 Religie – Alte Culte, cu modificările şi completările ulterioare.

Conform documentului, vor primi bani Parohia Ortodoxă Câmpia Turzii I, Parohia Ortodoxă Buneşti, Parohia Ortodoxă Sâncraiu și Parohia Reformată Mihai Viteazu.

Pentru Parohia din Câmpia Turzii se alocă 15.000 de lei  pentru proiectul de modernizarea instalaţiei de încălzire, climatizare şi sonorizare, iar pentru cea din Mihai Viteazu un sprijin financiar de 2000 de lei pentru  lucrări de reparaţii exterioare ale clădirii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: