m install
nello construct

Autoritățile în stare de alertă: o bombă a fost descoperită la Ploscoș!

floris

Ieri dimineață pe numărul de urgență 112 a venit un apel mai puțin obișnuit: ”O bombă a fost descoperită la Ploscoș, specialiștii sunt rugați să intervină”!

Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ploşcoş a fost descoperit un proiectil.

Cei care s-a deplast la fața locului au fost poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ploşcoş. Proiectilul a fost localizat pe un drum de hotar din comuna Ploşcoş și era pe jumatate prins în sol.

„În urma celor constatate, s-au luat măsuri de îndepărtare a persoanelor din zona adiacentă, s-a asigurat paza locului şi au fost solicitaţi specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj” susțin reprezntanții biroului de presă al IPJ Cluj.

Aceștia au identificat proiectilul, stabilind că este vorba de o bomba aruncător de calibrul 82 mm, care provine din timpul celui de-al doilea război mondial, obiectul respectiv a fost ridicat de către specialişti pentru a fi distrus.

Reprezentanţii ISU Cluj, atrag atenţia asupra pericolului pe care-l reprezintă aceste obiecte. Ele nu trebuie mutate din loc, zgâriate sau lovite…..în cel mai scurt timp de la descoperirea lor trebuie anunţate autorităţile, sau apelarea numărului de urgenţă 112!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: