nello construct

Autobuzele Fany, care activează pe ruta Turda-Cluj și Turda-Câmpia Turzii, nu mai pot opri unde vor! Vezi stațiile care se vor aproba!

Consilierii locali din Turda vor dezbate luni dimineața un proiect de hotărâre care vizează aprobarea stațiilor pentru transportul județean de persoane, ca stații de îmbarcare/debarcare, care se vor aloca în mod explicit pe raza municipiului Turda.

Proiectul de hotărâre este supus dezbaterii consilierilor locali după ce au existat critici în ceea ce privește locurile în care cei de la Fany (dar și cei de la Centotrans, care efectuează transportul de persoane pe ruta Câmpia Turzii – Cluj-Napoca) opresc pe raza localității, utilizând stațiile TUP Turda sau oprind chiar în drum (cum e cazul în zona Lidl Turda, deși există o singură bandă de deplasare).

Iar în ultimele zile polițiștii locali au început să dea amenzi, pentru că se bloca traficul din cauza lor. Asta după ce fostul consilier local Doru Anca (PRM) a sesizat acest aspect.

Citește și: Doru Anca (PRM Turda): Cei de la FANY blochează stațiile în zona Micro, dimineața, la oră de vârf!

La Turda a existat o hotărâre a Consiliului Local, din 2010, prin care s-a permis suplimentarea stațiilor pentru transportul județean pe ruta Turda – Câmpia Turzii, respectiv în Centru, Electroceramica, Micro 1 (Bocoș), Micro 3 și Poiana (tur-retur), însă acea hotărâre se va anula cu această ocazie.

Practic, pentru tot ceea ce înseamnă transport județean, se vor aloca doar următoarele stații: Clujului 75A / Clujului 88, în autogara Sens Vest (Piața Romană) și pe strada Câmpiei 120A / Câmpiei 61. În aceeași categorie intră și cursele-convenție, care fac transportul unor angajați pe unele platforme industriale din județ.

Extras din proiectul de hotărâre care va fi luat în dezbatere, pentru aprobare, luni dimineață.

Iată stațiile de pe Clujului și din Poiana:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

18 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: