nello construct

Austriecii de la Strabag, progres semnificativ pe lotul Câmpia Turzii-Chețani! Au dominat topul constructorilor în luna august!

Clasamentul constructorilor de autostrăzi este dominat în luna august de compania Strabag, cu lucrările la A3 Chețani – Câmpia Turzii. Pe podium s-au mai situat UMB, cu lucrări tot la Autostrada Transilvania (A3) și austriecii de la Porr, care au revenit în clasament cu lucrări la secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu – Pitești (A1), scrie economica.net.

Compania cu acționariat austriac, Strabag, a turat motoarele, intenția fiind de a finaliza lotul Câmpia Turzii – Chețani până la finele acestui an. În luna august, progresul procentual a fost de 17%, ajungând la un grad de realizare de 60%.

Șansele sunt destul de mari, la ritmul de lucru pe care-l au și la faptul că se anunță o toamnă care permite efectuarea lucrărilor. Ceea ce este foarte bine. Odată finalizat lotul Câmpia Turzii-Chețani, practic se va realiza legătura pe A3 până la Târgu Mureș.

Tot pe A3 este și ocupantul locului 2 în topul constructorilor, respectiv cei de la UMB, care au avut un avans de peste 9% în luna august, pe secțiunea Nădășelu-Zimbor, care a ajuns la un grad de realizare de 68%. Aceeași companie lucrează și pe porțiunea Zimbor-Poarta Sălajului, unde progresul în luna august a fost de 7,4%, ajungând la un grad de execuție de 36%.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: