marian morar
m install
nello construct

AUR vrea să dea lovitura la Petreștii de Jos: Aruncă în luptă o femeie care are mari șanse de a câștiga Primăria!

zamblau eugen

AUR a anunțat o candidatură surpriză pentru Primăria Petreștii de Jos, în persoana Teodorei Teutișan (35 ani), o profesoară cu notorietate în comunitate, care ar putea avea sprijin, conform informațiilor noastre, din zona bisericească, fiind soție de preot. Ori, în mediul rural, un asemenea sprijin ar putea fi decisiv.

”AUR Cluj anunță cu mândrie candidatura doamnei Teodora Teutișan pentru funcția de Primar în comuna Petreștii de Jos. Cu o viziune proaspătă și inovativă, doamna Teutișan, în vârstă de 35 de ani, vine în întâmpinarea comunității locale cu un bagaj de cunoștințe și experiență după atâția ani de predare ca profesor.
În calitate de membru al partidului nostru și cetățean dedicat, doamna Teutișan își propune să transforme comuna Petreștii de Jos, revitalizându-i infrastructura și serviciile publice. Viziunea sa este clară într-o comunitate în care interesele și nevoile locuitorilor sunt prioritatea numărul unu. Va deschide un nou capitol in care dezvoltarea si modernizarea devin in sfârșit realitate după ani de stagnare.
Partidul nostru este mândru să sprijine o candidată atât de promițătoare, cu un spirit de lider și o dedicare exemplară. Alăturați-vă nouă in susținerea doamnei Teodora Teutișan!  Împreuna vom transforma Petreștii de Jos într-o comună modernă, prosperă și plină de viață.”, se precizează într-o informare transmisă pe adresa TurdaNews.
Bătălia pentru funcția de primar este deschisă oricărui rezultat, în condițiile în care primarul în funcție, Ioan Pîrv, a anunțat că nu va mai candida la alegerile locale din 2024.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2