nello construct

AUR și-a prezentat candidații pentru europarlamentare și la Turda! Au fost așteptați de zeci de simpatizanți! (FOTO/VIDEO)

Caravana AUR „Patrioți în Europa” a ajuns astăzi și la Turda. În jurul orei 14 caravana s-a oprit în zona Materna. Liderul George Simion nu a fost prezent.

AUR și-a prezentat practic candidații pentru alegerile europarlamentare cu această ocazie, cu aproape un an înainte de scrutin pentru ca românii să știe pe cine trimit în Parlamentul European.

Potrivit reprezentanților AUR, această inițiativă este menită să aducă aducă mai aproape de români candidații AUR la alegerile pentru Parlamentul European din iunie 2024, dar și programul cu care AUR va merge în legislativul european.

Candidații Alianței AUR la alegerile pentru Parlamentul European au fost prezenți la discuții directe cu cetățenii și cu reprezentanții mass media .

Christian Terheș, Ioana Ramona Bruynseels și Gheorghe Piperea sunt doar câteva din numele sonore pe care AUR mizează în Parlamentul European.

Practic, în premieră în politica românească, Alianța AUR a lansat candidații cu un an înainte pentru a fi verificați și analizați de către toți românii. Oameni de vârf în domeniile lor de activitate, cu un palmares profesional impresionant, familiști și credincioși sunt total opusul baronilor și greilor politici sprijiniți de servicii care au fost trimiși de marile partide în Parlamentul European.

De asemenea, Partidul Republican este unul dintre aliații AUR și își asumă rolul de partener puternic și serios participând în număr mare la caravana de astăzi de la Turda.

În cadrul mesajului său, Mircea Vicențiu Irimie, președintele filialei Cluj a Partidului Republican, a arătat că în inima României „județul Cluj este un simbol al solidarității și progresului social, iar împreună putem construi un viitor sigur pentru toți românii în Europa”.

Mesajele liderilor AUR au gravitat în jurul „susținerii familiei tradiționale”, „România o voce puternică în Europa”;  „Țelul nostru ca suveraniști, ca patrioți este să dăm șansă generațiilor viitoare, să le lăsăm o Românie mai bună decât o avem astăzi” etc.

După discursurile de pe zona pietonală din fața Oncos de la Materna, reprezentanții AUR au stat de vorbă cu turdenii și au împărțit pliante cu lista de candidați la europarlamentare.

Demn de menționat că a avut loc și un incident cu poliția locală. La sosirea autocarului AUR, care a parcat cei drept într-o zonă unde nu avea voie, direct pe trotuar în fața magazinului Oncos, fost Mega Image.

Câțiva agenți de la poliția locală și-au făcut rapid apariția și au început să aplice sancțiuni, cu toate că au fost rugați de fostul deputat Mircea Irimie să arate îngăduință că cei din caravană rămân acolo „doar 5 minute”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: