marian morar
m install
nello construct

AUR acuzați la Cluj-Napoca că-și parchează dubele electorale pe trotuar! La Turda, în 2 minute poliția locală a dat amenzi!

zamblau eugen

Caravana electorală AUR  a fost surprinsă parcând ilegal la Cluj-Napoca. Adversarii politici nu au stat pe gânduri și s-au pus pe făcut poze.

Clujenii au semnalat pe rețelele sociale tupeul partidului AUR de a bloca trotuarul cu cele două dube galbene parcate ilegal în fața sediului din Piața Cipariu.

Liderii partidului și-au început campania electorală agresivă prin încălcarea cu bună știință a legii domeniului public.

La fața locului se pare că nu era nici urmă de polițist de la locală, care să aplice amenzi. La Turda însă, lucrurile au stat altfel.

Anul trecut în noiembrie când reprezentanții AUR  și-au lansat  candidații pentru europarlamentare au poposit și la Turda. Atunci a avut loc și un incident cu poliția locală

La sosirea autocarului AUR, care a parcat cei drept într-o zonă unde nu avea voie, direct pe trotuar în fața magazinului Oncos, fost Mega Image.

Câțiva agenți de la poliția locală și-au făcut rapid apariția și au început să aplice sancțiuni, cu toate că au fost rugați de fostul deputat Mircea Irimie să arate îngăduință că cei din caravană rămân acolo „doar 5 minute”.

Cu toate acestea poliția locală a scos carnețele și s-a pus pe dat amenzi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2