Audiențele lunii octombrie: TurdaNews, lider detașat, atât în Turda, cât și în Câmpia Turzii!

Conform datelor date publicității de Trafic.ro, siteul specializat în măsurarea audiențelor online, TurdaNews a înregistrat 62.597 de cititori unici în cursul lunii octombrie 2015, fiind lider în zonă în ceea ce privește audiența siteurilor de știri.

Practic, TurdaNews a înregistrat peste 13.200 de cititori unici din Turda și peste 6.600 de cititori unici din Câmpia Turzii, având de circa 4 ori mai mulți cititori decât siteul clasat pe locul 2, în cazul municipiului Turda, și de 3 ori mai mulți cititori decât siteul clasat pe locul 2, în cazul municipiului Câmpia Turzii.

TurdaNews este singurul organ de media local care vă spune adevărul despre audiențele locale și care dă publicității, constant, datele reale în ceea ce privește audiența siteurilor de știri locale.

Conform acestor date, obținute porin intermediul siteului specializat în monitorizarea traficului trafic.ro, clasamentele lunii septembrie, pentru siteurile de știri locale care au depășit minim 1000 de cititori unici/localitate, arată așa:

TURDA:

1. TurdaNews.net – 13.249 cititori

2. Ziarul21.ro – 3.450 cititori

3. inTurda.ro – 3.330 cititori

4. TurdaLive.ro – 2.490 cititori

CÂMPIA TURZII:

1. TurdaNews.net – 6.635 cititori

2. Ziarul21.ro – 2.184 cititori

3. inTurda.ro – 1.003 cititori

4. TurdaLive.ro – 909 cititori

Precizare: Toate celelalte siteuri de știri locale care nu au fost menționate, fie nu au monitorizarea publică a audienței (din cauza numărului mic de cititori), fie au o audiență mai mică decât pragul de 900 de cititori/localitate.

De asemenea, în cursul lunii octombrie, TurdaNews a mai înregistrat 7.778 de cititori din Cluj Napoca, dar și 5.759 de cititori din București (cei care intră pe site, conectați la o rețea mobilă de internet, sunt contorizați ca fiind cititori din București).

În câteva zile, vom lansa noua versiune de site, iar în cursul lunii noiembrie vom anunța un nou site local (surpriză), pe care-l vom dezvolta și promova în calitate de parteneri.

Comentarii

ULTIMELE articole: